з 09:00 до 21:00
Монітор Philips 276E8VJSB/00 Black 27
Монітор Philips 276E8VJSB/00 Black 27
11 299

Монітор Philips 276E8VJSB/00 Black 27

Код: 118831
В наявності
11 299 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Оцініть природні кольори та реалістичне зображення
Монітор Philips 4K UHD — це приголомшливе зображення і стильний дизайн для вашого робочого простору. Він обладнаний роз'ємом USB 3.2 для надшвидкого передавання даних і швидкого заряджання, а технологія MultiView допоможе досягти потрібних показників продуктивності.

Технологія UltraClear і роздільна здатність 4K UHD (3840 x 2160) для максимальної чіткості
Ці дисплеї Philips обладнані якісними панелями й забезпечують неймовірно чітке зображення у форматі 4K UHD (3840 x 2160). Дисплеї Philips з кришталево чистим зображенням підійдуть і вимогливим до деталей професіоналам, що працюють із програмами CAD, і фахівцям із 3D-графіки, і фінансистам, які мають справу з величезними таблицями.

Розширена кольорова палітра для яскравості зображення
Технологія розширеної кольорової палітри забезпечує ширший діапазон кольорів для чудової якості зображення. Технологія розширює колірну гаму та створює більш природний зелений, яскравий червоний і насичений синій колір. Нехай ваші медіадані, зображення й навіть робочі файли наповняться яскравими барвами.

Технологія AMD FreeSync для згладженого ігрового процесу
Завдяки новому монітору Philips вам більше не потрібно обирати між розривами зображення й затримкою кадрів під час ігрового процесу. Технологія AMD FreeSync забезпечує плавне виведення зображення без перешкод практично за будь-якої частоти кадрів і швидкий відгук.

Ігровий режим SmartImage спеціально для геймерів
Новий ігровий дисплей Philips відрізняється зручним доступом до екранного меню з безліччю різних налаштувань спеціально для геймерів. Режим FPS (шутер від першої особи) покращує відображення темних сцен, даючи змогу краще бачити приховані в темряві предмети. Режим Racing (для перегонових симуляторів) збільшує час відгуку дисплея, підвищує кольоропередавання та покращує зображення. Режим RTS (стратегія в реальному часі) має спеціальний режим SmartFrame, що дає змогу підсвічувати певні зони та змінювати розмір і якість зображення. Можливість збереження двох користувацьких налаштувань для різних ігор гарантує чудовий результат.

Технологія для усунення мерехтіння зменшує навантаження на очі
Через особливості системи керування яскравістю на екранах зі світлодіодною підсвіткою зображення може мерехтіти, що призводить до втоми очей. Технологія Philips для усунення мерехтіння використовує інноваційний спосіб регулювання яскравості, забезпечуючи більш комфортний перегляд.

Режим LowBlue для продуктивності та захисту очей
Дослідження показали, що, як і УФ-промені, короткохвильове синє світло світлодіодних дисплеїв може негативно впливати на очі, внаслідок чого згодом зір може погіршитися. Режим Philips LowBlue використовує інтелектуальну технологію для зменшення довжини хвилі шкідливого синього світла, що дає змогу підтримувати гарне самопочуття.

Керування кабелями дасть змогу створити затишне робоче місце без зайвих проводів
"Зберігання кабелів" — це зручна система, що підтримує лад на робочому місці, сприяючи правильному розміщенню кабелів і проводів, необхідних для роботи відеотехніка.

Кнопка переміщення по меню EasySelect для швидкого доступу до параметрів
Завдяки зручно розташованій кнопці переміщення в меню EasySelect ви зможете швидко змінити налаштування монітора прямо в екранному меню.

Технологія IPS LED із широким кутом огляду для точного передавання кольорів і зображень
У дисплеях IPS використовується прогресивна технологія, що забезпечує широкий кут огляду 178/178 градусів для перегляду практично під будь-яким кутом. Порівнюючи зі стандартними TN-панелями, дисплеї IPS забезпечують набагато вищу чіткість зображення і яскраві кольори, що робить їх ідеальним рішенням не тільки для перегляду фотографій, фільмів і вебсайтів, але також і для роботи в професійних застосунках, де потрібне точне передавання кольору та яскравості.

SmartContrast: для насичених відтінків чорного
SmartContrast — технологія Philips, яка аналізує показуваний контент і автоматично налаштовує кольори й інтенсивність підсвічування для динамічного поліпшення контрасту. У такий спосіб забезпечується оптимальний рівень контрастності та найкраща якість цифрового зображення, а також велика насиченість темних відтінків, що особливо важливо під час ігор. У процесі вибору економного режиму рівень контрастності регулюється, а підсвічування настроюється для оптимальної роботи зі стандартними офісними програмами, а також економиться електроенергія.

1.07 мільярда кольорів для точного передавання кольору та градації тонів
Цей дисплей забезпечує виняткову глибину кольору завдяки колірній гамі на 1.07 млрд кольорів, а також точну градацію тонів, що дає змогу точно відтворювати яскраві та насичені зображення. Оцініть реалістичність зображень під час ігор, перегляду відео або роботи в застосунках для оброблення графіки.

MultiView дає змогу одночасно використовувати два під'єднання
З монітором високої роздільної здатності Philips MultiView вам відкривається цілий світ можливостей під'єднання. MultiView дає змогу під'єднати відразу два джерела сигналу, що дає працювати з декількома пристроями одночасно, наприклад із ПК і ноутбуком, для виконання складної багатозадачної роботи.

Умонтовані стерео АС для відтворення мультимедіа
Два високоякісні стереодинаміки вбудовані в дисплей. Залежно від моделі та дизайну пристрою динаміки будуть видимими за умови розташування у фронтальній частині або невидимими за умови розташування в нижній, верхній або задній частинах пристрою.

Характеристики
Основні
Призначення
для роботи з графікою
Діагональ екрана
27 "
Тип матриці
IPS
Максимальна роздільна здатність матриці
3840 x 2160
Частота оновлення
до 60 Гц
Час реакції матриці
5 мс
Покриття екрану
матове
Співвідношення сторін
16 : 9
Дисплей
Статична контрасність
1 000: 1, smartcontrast: 20 000 000 : 1
Яскравість дисплея
350 кд/м2
Кут огляду горизонтальний
178°
Кут огляду вертикальний
178°
Розмір пікселя
0.155 мм
Інтерфейси
Відеоінтерфейси
2 x HDMI, 2 x DisplayPort
Фізичні параметри
Колір
чорний
Особливості конструкції
безрамкова конструкція
Технології та оснащення
Оснащення
WLED
Адаптивна синхронізація
відсутня
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Монітор Philips 276E8VJSB/00 Black 27
Монітор Philips 276E8VJSB/00 Black 27
11 299 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових