з 09:00 до 21:00
Монітор Philips E-Line E-Line 275E1S/00 Black 27
Монітор Philips E-Line E-Line 275E1S/00 Black 27
8 099
МОНІТОР PHILIPS E-LINE E-LINE 275E1S/00 BLACK 27 0
МОНІТОР PHILIPS E-LINE E-LINE 275E1S/00 BLACK 27 1
МОНІТОР PHILIPS E-LINE E-LINE 275E1S/00 BLACK 27 2
МОНІТОР PHILIPS E-LINE E-LINE 275E1S/00 BLACK 27 3

Монітор Philips E-Line E-Line 275E1S/00 Black 27

Код: 185763
В наявності
8 099 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 24 місяця
Опис

Монітор Philips E-Line 275E1S 27" забезпечує приголомшливу картинку в стильному корпусі для створення ефектного робочого місця. Переглядайте зображення у форматі Quad HD і насолоджуйтеся плавними переходами з технологією AMD FreeSync.

Технологія IPS LED з широким кутом огляду для точного передавання кольорів і зображень

В IPS-дисплеях використовується прогресивна технологія, що забезпечує широкий кут огляду 178/178 градусів для перегляду дисплея практично під будь-яким кутом. Порівняно зі стандартними TN-панелями IPS-дисплеї забезпечують значно вищу чіткість зображення та яскравіші кольори, що робить їх ідеальним рішенням не тільки для перегляду фотографій, фільмів і веб-сайтів, а й також і для роботи в професійних додатках, де потрібне точне передавання кольору та яскравості.

Технологія AMD FreeSync для згладженого ігрового процесу

Завдяки новому монітору Philips вам більше не потрібно вибирати між розривами зображення і затримкою кадрів під час ігрового процесу. Технологія AMD FreeSync забезпечує плавне виведення зображення без перешкод практично за будь-якої частоти кадрів і швидкий відгук.

SmartContrast: для насичених відтінків чорного

SmartContrast - технологія Philips, яка аналізує контент, що відображається, і автоматично налаштовує кольори та інтенсивність підсвічування для динамічного поліпшення контрасту. Тим самим забезпечується оптимальний рівень контрастності та найкраща якість цифрового зображення, а також більша насиченість темних відтінків, що особливо важливо під час ігор. При виборі економічного режиму рівень контрастності регулюється, а підсвічування налаштовується для оптимальної роботи зі стандартними офісними додатками та економії електроенергії.

Ігровий режим SmartImage спеціально для геймерів

Новий ігровий дисплей Philips вирізняється зручним доступом до екранного меню з безліччю різних налаштувань спеціально для геймерів. Режим FPS (шутер від першої особи) покращує відображення темних сцен, даючи змогу краще бачити приховані в темряві предмети. Режим Racing (для гоночних симуляторів) збільшує час відгуку дисплея, підвищує передачу кольору і покращує зображення. Режим RTS (стратегія в реальному часі) має спеціальний режим SmartFrame, що дає змогу підсвічувати певні області та змінювати розмір і якість зображення. Можливість збереження двох користувацьких налаштувань для різних ігор гарантує чудовий результат.

Технологія для усунення мерехтіння зменшує навантаження на очі

Через особливості системи керування яскравістю на екранах зі світлодіодним підсвічуванням зображення може мерехтіти, що призводить до втоми очей. Технологія Philips для усунення мерехтіння використовує інноваційний спосіб регулювання яскравості, забезпечуючи більш комфортний перегляд.

Режим LowBlue для продуктивності та захисту очей

Дослідження показали, що, як і УФ-промені, короткохвильове синє світло світлодіодних дисплеїв може негативно впливати на очі, внаслідок чого з часом зір може погіршитися. Режим Philips LowBlue використовує інтелектуальну технологію для зменшення довжини хвилі шкідливого синього світла, що дає змогу підтримувати гарне самопочуття.

DMI - універсальний вхід для під'єднання різноманітних цифрових джерел

Пристрій HDMI Ready має все необхідне апаратне забезпечення для роботи через мультимедійний інтерфейс високої чіткості (HDMI). За допомогою одного HDMI-кабелю цифровий відео- та аудіоконтент високої якості передається з ПК або з будь-якої кількості аудіо- та відеоджерел (включно з телеприставками, програвачами DVD, ресиверами А/В і відеокамерами).

Роз'єм DisplayPort для найкращої якості зображення

Інтерфейс DisplayPort здійснює пряму передачу цифрових сигналів з комп'ютера на монітор без перетворення. DisplayPort перевершує стандарт DVI і повністю підтримує передачу даних за допомогою 15-метрового кабелю зі швидкістю 10.8 Гбіт/с. Висока продуктивність і нульова затримка забезпечують найшвидшу частоту оновлення зображення. Тому інтерфейс DisplayPort - це найкращий вибір не тільки для повсякденного використання вдома або на роботі, а й для ресурсномістких ігор, перегляду фільмів, редагування відео тощо. А питання сумісності вирішуються використанням різних адаптерів.

Кришталево чисте зображення завдяки Quad HD 2560 x 1440 пікселів

Ці монітори Philips забезпечують кристально чисте зображення з роздільною здатністю Quad HD 2560 x 1440 або 2560 x 1080 пікселів. Дисплеї оснащені високопродуктивними панелями з високою щільністю пікселів і широкосмуговими портами під'єднання (серед яких DisplayPort, HDMI, Dual link DVI), завдяки чому зображення і графіка буквально оживають на очах. Дисплеї Philips забезпечать кришталево чисте зображення всім і кожному: і вибагливим професіоналам, які працюють із програмами CAD-CAM, і фахівцям із 3D-графіки, і фінансистам, які мають справу з величезними таблицями.

Екологічно безпечний дисплей без вмісту ртуті

Монітори Philips зі світлодіодним підсвічуванням не містять ртуті - одного з найбільш токсичних матеріалів, що чинить негативний вплив на людей і тварин. Цей факт знижує негативний вплив монітора на навколишнє середовище від моменту його виробництва до утилізації.

Характеристики
Основні
Призначення
для дому та офісу
Діагональ екрана
27 "
Тип матриці
IPS
Максимальна роздільна здатність матриці
2560 x 1440
Частота оновлення
75 Гц
Час реакції матриці
4 мс
Покриття екрану
антивідблискове
Співвідношення сторін
16 : 9
Дисплей
Статична контрасність
1 000: 1
Яскравість дисплея
250 кд/м2
Кут огляду горизонтальний
178°
Кут огляду вертикальний
178°
Енергоспоживання
Споживча потужність при роботі
23 Вт
Інтерфейси
Відеоінтерфейси
1 x VGA (D-Sub), 1 x HDMI, 1 x DisplayPort
Фізичні параметри
Розміри
613 x 461 x 195 мм
Вага без підставки
3.99 кг
Колір
чорний
Особливості конструкції
VESA 100 x 100, безрамкова конструкція
Технології та оснащення
Оснащення
WLED
Адаптивна синхронізація
AMD FreeSync
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Монітор Philips E-Line E-Line 275E1S/00 Black 27
Монітор Philips E-Line E-Line 275E1S/00 Black 27
8 099 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових