з 09:00 до 21:00
Монітор Philips 242E1GAJ Black 23.8
Монітор Philips 242E1GAJ Black 23.8
5 899
МОНІТОР PHILIPS 242E1GAJ BLACK 23.8 0
МОНІТОР PHILIPS 242E1GAJ BLACK 23.8 1
МОНІТОР PHILIPS 242E1GAJ BLACK 23.8 2
МОНІТОР PHILIPS 242E1GAJ BLACK 23.8 3

Монітор Philips 242E1GAJ Black 23.8

Код: 240494
В наявності
5 899 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 24 місяця
Опис

Дисплей VA відтворює дивовижне зображення із широкими кутами огляду

РК-дисплей Philips VA використовує прогресивну технологію вертикальної орієнтації з мультидоменною структурою, яка забезпечує надзвичайно високий коефіцієнт статичної контрастності для додатково яскравого зображення. На дисплеї легко працювати зі стандартними офісними програмами, а ще він особливо підходить для перегляду веб-сторінок, фільмів, ігор та фотографій, а також для роботи зі складними графічними програмами. Саме технологія оптимізованого керування пікселами забезпечує надширокий кут огляду 178/178 градусів і відтворення чіткого зображення.

AMD FreeSync™ Premium; без розривів, без пауз, плавна гра

Гра не повинна передбачати вибору між фрагментарним відтворенням та перерваними кадрами. AMD FreeSync™ Premium гарантує серйозним гравцям плавну гру без розривів на піку продуктивності. Немає жодних компромісів – грайте впевнено завдяки високій частоті оновлення, низькій компенсації частоти кадрів і низькій затримці.

Частота кадрів 144 Гц для надзвичайно плавного, прекрасного зображення

Ви граєте в напружені, конкурентні ігри. Вам потрібен дисплей із плавним зображенням без затримок. Цей дисплей Philips оновлює зображення з частотою до 144 разів на секунду, що значно швидше, ніж звичайний дисплей. У разі низької частоти кадрів вороги стрибають на екрані з місця на місце, що ускладнює потрапляння в ціль. Із частотою кадрів 144 Гц на екрані відображаються ті важливі відсутні зображення, які показують пересування ворогів у надзвичайно плавному русі, тож вам легко буде в них поцілити. Цей дисплей Philips характеризується надзвичайно низькою затримкою вводу й відсутністю розривів зображення, тому буде вашим ідеальним партнером для гри.

Короткий час відповіді рухомого зображення – 1 мс для чіткості та плавної гри

Час відповіді рухомого зображення – це більш інтуїтивний спосіб опису часу відгуку, що безпосередньо стосується тривалості від фіксації розмитого шуму до чіткого зображення. Ігровий монітор Philips із часом відгуку рухомого зображення 1 мс усуває розмитість рухів, забезпечуючи чіткіше й точне зображення для вдосконалення ігор. Найкращий вибір для захоплюючих і чутливих до найдрібніших рухів ігор.

Режим гри SmartImage, оптимізований для гравців

Новий ігровий дисплей Philips має екранне меню зі швидким доступом, точно налаштоване для гравців, що пропонує різноманітні опції. Режим "FPS" (Стрілялка від першої особи) покращує темні сцени в іграх, що дозволяє бачити приховані об’єкти у темних місцях. Режим "Racing" (Перегони) адаптує дисплей із найшвидшим часом відповіді, насиченим кольором та корекцією зображення. Режим "RTS" (Стратегія в реальному часі) має спеціальний режим SmartFrame, що дозволяє виділяти певну ділянку і регулювати розмір та зображення. Режими "Gamer 1" (Гравець 1) та "Gamer 2" (Гравець 2) дозволяють зберігати персональні налаштування на основі різних ігор, забезпечуючи найкраще функціонування.

Ширший діапазон кольорів Ultra Wide-Color для яскравого зображення

Технологія Ultra Wide-Color пропонує ширший спектр кольорів для кращого зображення. Ширша "колірна гама" Ultra Wide-Color забезпечує більш природні зелені відтінки, яскраві червоні та насиченіші сині. Додайте енергії мультимедійним розвагам, зображенням і навіть функціональності та зробіть кольори яскравими за допомогою технології Ultra Wide-Color.

Менше навантаження на очі завдяки технології без мерехтіння

У зв’язку з особливістю керування яскравістю на екранах зі світлодіодним підсвічуванням зображення може мерехтіти, що втомлює очі. Технологія без мерехтіння Philips застосовує нове рішення для регулювання яскравості та зменшення мерехтіння для більш комфортного перегляду.

Режим LowBlue для продуктивності і захисту очей

Дослідження показали, що так само як ультрафіолетові промені можуть спричинити ураження очей, короткі промені синього світла зі світлодіодних дисплеїв можуть спричинити ураження очей та поступове погіршення зору. Режим Philips LowBlue, створений для доброго самопочуття, використовує розумну програмну технологію для зменшення шкідливого впливу коротких синіх світлових хвиль.

Вбудовані стереодинаміки для мультимедіа

Пара високоякісних стереодинаміків вбудована в дисплей. Залежно від моделі та дизайну динаміки можуть бути помітні в разі їх розташування у передній частині або непомітні в разі розташування у нижній, верхній або задній частинах пристрою.

Характеристики
Основні
Призначення
для ігор
Діагональ екрана
23.8 "
Тип матриці
VA
Максимальна роздільна здатність матриці
1920 x 1080
Частота оновлення
144 Гц
Час реакції матриці
4 мс
Покриття екрану
антивідблискове
Співвідношення сторін
16 : 9
Дисплей
Статична контрасність
3500: 1
Яскравість дисплея
350 кд/м2
Кут огляду горизонтальний
178°
Кут огляду вертикальний
178°
Розмір пікселя
0.2745 мм
Енергоспоживання
Споживча потужність при роботі
14.83 Вт
Споживча потужність в режимі очікування
0.5 Вт
Інтерфейси
Відеоінтерфейси
1 x DisplayPort, 2 x HDMI
Фізичні параметри
Розміри
540 x 414 x 207 мм
Вага без підставки
3.07 кг
Колір
чорний
Особливості конструкції
VESA 100 x 100, безрамкова конструкція
Технології та оснащення
Оснащення
Flicker Free, WLED, вбудовані динаміки 2x3 Вт
Адаптивна синхронізація
AMD FreeSync
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Монітор Philips 242E1GAJ Black 23.8
Монітор Philips 242E1GAJ Black 23.8
5 899 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових