з 09:00 до 21:00
Монітор AOC Q27V4EA 27
Монітор AOC Q27V4EA 27
МОНІТОР AOC Q27V4EA 27 0
МОНІТОР AOC Q27V4EA 27 1
МОНІТОР AOC Q27V4EA 27 2
МОНІТОР AOC Q27V4EA 27 3
МОНІТОР AOC Q27V4EA 27 4
МОНІТОР AOC Q27V4EA 27 5
МОНІТОР AOC Q27V4EA 27 6

Монітор AOC Q27V4EA 27

Код: 428487
Закінчився
Продано
Опис

Тонкий і витончений 27-дюймовий IPS-монітор із неймовірною якістю зображення й широкими кутами огляду
Монітор Q27V4EA з IPS-панеллю з діагоналлю 27 дюймів і роздільною здатністю QHD завдяки трибічній безрамковій конструкції має мінімалістичний дизайн. Він має частоту оновлення 75 Гц і підтримує всі необхідні функції, включно з технологією Adaptive Sync і важливими для здоров'я очей технологіями Flicker-Free і Low Blue Light.

QHD
Завдяки роздільній здатності 2560 x 1440, Quad HD (QHD), досягаються чудові якість і чіткість зображення, що дають змогу побачити найдрібніші деталі. Співвідношення сторін 16:9 широкого екрана забезпечує великий простір для роботи та розміщення вікон, а також дає змогу насолоджуватися іграми та фільмами в їхній початковій роздільній здатності.

IPS Panel
Неважливо, переглядаєте ви фотографії, відео, верстку журналу в InDesign або граєте в улюблену гру — ми хочемо, щоб усе мало чудовий вигляд незалежно від кута огляду. Саме тому цей дисплей обладнаний передовою IPS-панеллю, яка гарантує яскраві кольори та пропонує широкий кут огляду. Отже, зображення завжди чудове та точне на вигляд, незалежно від кута перегляду вами, вашими друзями або колегами, що стоять або сидять поруч із вами.

Adaptive Sync
Adaptive Sync синхронізує вертикальну частоту оновлення монітора з частотою кадрів відеокарти, у такий спосіб забезпечуючи плавність будь-якого ігрового процесу через усунення затримок, розривів і тремтіння зображення. Ця функція також корисна під час перегляду відео й інших візуальних мультимедіа, також поліпшує плавність перегляду.

Вбудовані динаміки
Вбудовані динаміки дають змогу легко спілкуватися із сім'єю, друзями та колегами. А під час гри, перегляду фільмів і прослуховування музики ви зможете насолодитися якісним звуком без потреби надокучливого під'єднання зовнішніх динаміків.

Частота оновлення 75 Гц
Здобудьте перевагу! З частотою оновлення на 75 Гц, панель дисплея промальовує 75 кадрів на секунду. Частота оновлення на 75 Гц на 25% швидша від пропонованої на більшості дисплеїв базового рівня 60 Гц, але водночас залишається доступною за ціною й надає ті додаткові кадри, потрібні гравцям, щоб здолати своїх опонентів.

Flicker Free
У технології Flicker-Free AOC застосовується система підсвічування на основі згладженого постійного струму, знижуючи мерехтіння зображення. За максимально знижених навантаженні та втоми очей ви зможете насолодитися тривалим ігровим марафоном із комфортом!

Режим Low Blue Light AOC
Короткі хвилі синього кольору можуть стати причиною погіршення зору. Технологія AOC Low Blue Light повністю блокує шкідливі сині промені без втрати колірних якостей дисплея. Інші спроби усунення та зменшення променів синього кольору містять застосування різних фільтрів і параметрів для отримання затемненого зображення й зображення в жовтуватих відтінках.

Характеристики
Основні
Діагональ екрана
27 "
Тип матриці
IPS
Максимальна роздільна здатність матриці
2560 x 1440
Частота оновлення
75 Гц
Час реакції матриці
4 мс
Покриття екрану
матове
Співвідношення сторін
16 : 9
Дисплей
Статична контрасність
1 000: 1
Яскравість дисплея
250 кд/м2
Кут огляду горизонтальний
178°
Кут огляду вертикальний
178°
Енергоспоживання
Споживча потужність при роботі
30 Вт
Споживча потужність в режимі очікування
0.5 Вт, 0.3 Вт
Інтерфейси
Роз'єми
роз'єм для навушників
Фірмові технології
Low Blue Light
Відеоінтерфейси
2 x HDMI, 1 x DisplayPort
Фізичні параметри
Колір
чорний
Особливості конструкції
VESA 100 x 100, безрамкова конструкція
Варіанти регулювання положення дисплея
від- 5° до 23°
Технології та оснащення
Оснащення
вбудовані динаміки, WLED, Flicker Free
Адаптивна синхронізація
AMD Adaptive-Sync
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Монітор AOC Q27V4EA 27
Монітор AOC Q27V4EA 27
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових