з 09:00 до 21:00
Монітор AOC Agon AG274UXP
Монітор AOC Agon AG274UXP
33 999
МОНІТОР AOC AGON AG274UXP 0
МОНІТОР AOC AGON AG274UXP 1
МОНІТОР AOC AGON AG274UXP 2
МОНІТОР AOC AGON AG274UXP 3
МОНІТОР AOC AGON AG274UXP 4
МОНІТОР AOC AGON AG274UXP 5
Монітор AOC Agon AG274UXP 6

Монітор AOC Agon AG274UXP

Код: 663208
В наявності
39 999 грн
33 999 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 36 місяців
Опис

Роздільна здатність UHD (4K)

З роздільною здатністю 4K UHD 3840 x 2160 пікселів, що в чотири рази більше роздільної здатності Full HD дисплея, монітор має щільність пікселів, яка забезпечує неймовірно чіткі зображення з найдрібнішими деталями.

HDMI 2.1

Новий стандарт технології HDMI дозволяє додатково підвищити частоту оновлення та роздільну здатність. Він відкриває нові можливості не лише для перегляду контенту, а й для гри. HDMI 2.1 дозволяє консолям нового покоління досягати максимальної продуктивності.

144 Гц частота оновлення

Частота зміни кадрів у два рази швидше в порівнянні з іншими моніторами - забудьте про зависання зображення та розмите зображення. Завдяки частоті оновлення 144 Гц кожен кадр буде чітким, ви побачите надплавну послідовність кадрів, а також зможете точно завдати ударів противнику та оцінити високошвидкісні перегони у всій їхній красі.

1 мс час відгуку (GTG)

Час відгуку дорівнює 1 мс означає швидкість без розмиття зображення повноцінного задоволення грою. Швидкісні рухи та драматичні переходи будуть плавними без дратівливих затримок зображення. Виберіть правильний шлях до успіху, не дозволяйте повільному монітору зупинити вас.

Панель IPS

Панель IPS забезпечує відмінний огляд з реалістичними, але водночас яскравими та точними кольорами. Кольори виглядають однаково, незалежно від кута перегляду дисплея.

Light FX

Максимальне занурення: наші монітори AOC оснащуються особливим підсвічуванням у задній частині пристрою, дозволяючи створювати різні варіанти забарвлення вашого ігрового спорядження. Вибирайте будь-який колір за смаком, синхронізуйте його з іншими пристроями AOC і випробовуйте різні схеми кольорів, що переливаються.

Проекція логотипу

Світлодіодне підсвічування AGON регулюється у всьому спектрі RGB та додатково проектує на поверхню столу 2 значки, що надає вашій ігровій станції індивідуальний.

Швидке перемикання

Змінювати налаштування монітора в запалі битви - не найкраща ідея, якщо ви хочете перемогти. Не варто упускати перемогу через те, що під час гри знадобилося змінити налаштування. Функція AGON QuickSwitch дозволяє зберігати налаштування монітора та перемикатися між ними одним натисканням.

Захист екрану

Вбудований захист екрана AOC усуває тіні та відблиски від зовнішніх джерел світла та забезпечує відмінну видимість під час гри.

USB-C

Вам потрібен лише один кабель. Технологія USB-C передає на екран і живлення та відеосигнал в одному кабелі. Це не тільки виглядає дуже охайно, а й значно покращує портативність монітора.

Power Delivery 65 Вт

USB-C - технологія, що швидко розвивається, що забезпечує швидку передачу даних, відеосигналу і живлення для зарядки пристроїв під час роботи. Через один тонкий кабель, технологія USB-C AOC подає живлення потужністю до 65 Вт, що дозволяє заряджати звичайні пристрої низької/високої потужності (наприклад, миша або клавіатуру), смартфони і ноутбуки.

KVM

Спільне використання однієї клавіатури, миші та монітора між кількома комп'ютерами за допомогою обладнання KVM-комутатора.

Picture by Picture (PBP)

Функція послідовного виведення зображень дозволяє одночасно використовувати кілька джерел відеосигналу (наприклад, ноутбук та настільний ПК) та виводити їх на один екран. Широкий огляд дарує більший контроль над ситуацією та значно підвищує вашу ефективність під час стрімінгу, роботи чи гри.

VESA Certified DisplayHDR 600

VESA HDR600 має на увазі наявність в моніторах можливості регулювання яскравості окремих областей екрану в залежності від вимог зображення, що виводиться. Такі області називаються зонами локального затемнення. Стандарт також забезпечує пікову характеристику яскравості 600 кд/м². Відеоігри та фільми виглядають вкрай реалістично: зображення має насичені кольори, контрастні деталі та широку колірну палітру, що дозволяє створювати небачену раніше атмосферу повного занурення. Сертифікат VESA гарантує граничну чіткість та високу якість зображення.

Мінімум рамок для неперевершеного бойового посту

Розширте поле огляду з кількома моніторами. Вузькі межі та безрамна конструкція забезпечує мінімум рамок для неперевершеного бойового посту.

Регульована по висоті підставка

Ми дбаємо про ваше благополуччя. Саме тому цей монітор пропонує можливості налаштування по висоті, які допомагають знайти ідеальне положення для роботи, гри або перегляду відео. Адаптація монітора AOC відповідно до ваших потреб не тільки допомагає знизити втому, а й допомагає зберегти здоров'я. Нарешті, він дозволяє вам і вашій команді досягти найкращих результатів у будь-якій справі.

Налаштування повороту

Функція повороту дозволяє повертати на 180° з ландшафтного режиму до портретного, що особливо важливо під час підготовки публікацій за допомогою настільних видавничих інструментів.

Вбудовані динаміки

Вбудовані динаміки дозволяють легко спілкуватися із сім'єю, друзями та колегами. А під час гри, перегляду фільмів та прослуховування музики ви зможете насолодитися якісним звуком без необхідності набридливого підключення зовнішніх динаміків.

Характеристики
Основні
Призначення
для ігор
Діагональ екрана
27 "
Тип матриці
IPS
Максимальна роздільна здатність матриці
3840 x 2160
Частота оновлення
144 Гц
Час реакції матриці
1 мс
Покриття екрану
матове
Співвідношення сторін
16 : 9
Дисплей
Статична контрасність
1 000: 1
Яскравість дисплея
450 кд/м2
Енергоспоживання
Споживча потужність при роботі
63 Вт
Інтерфейси
Відеоінтерфейси
1 x DisplayPort, 2 x HDMI
Фізичні параметри
Розміри
607.7 x 425...545 x 352 мм
Вага без підставки
7.9 кг
Колір
чорний
Особливості конструкції
VESA 100 x 100
Технології та оснащення
Оснащення
4x USB-A 3.2 Gen 1
Адаптивна синхронізація
AMD FreeSync
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Монітор AOC Agon AG274UXP
Монітор AOC Agon AG274UXP
39 999 грн 33 999 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових