з 09:00 до 21:00
Монітор Philips 346E2CUAE/00
Монітор Philips 346E2CUAE/00
16 099
МОНІТОР PHILIPS 346E2CUAE/00 0
МОНІТОР PHILIPS 346E2CUAE/00 1
МОНІТОР PHILIPS 346E2CUAE/00 2

Монітор Philips 346E2CUAE/00

Код: 669486
В наявності
16 099 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 24 місяця
Опис

Прості під'єднання з USB-C
Вигнутий дисплей Philips E Line UltraWide пропонує панорамний показ зображень. Роздільна здатність WQHD і ергономічна підставка забезпечують оптимальні умови перегляду. Загальний роз'єм USB-C, вбудований USB-концентратор і технологія MultiView допоможуть підвищити продуктивність.

Під'єднуйте ноутбук за допомогою одного кабелю USB-C
Цей дисплей Philips обладнаний роз'ємом USB Type-C для подавання живлення. З інтелектуальним і гнучким керуванням живленням ви зможете безпосередньо заряджати сумісний пристрій. Тонкий двосторонній інтерфейс USB-C забезпечує з'єднання за допомогою одного кабелю. Ви можете переглядати відео високої роздільної здатності, одночасно з цим заряджаючи сумісний пристрій.

Дисплей VA забезпечує чудову якість зображення й широкий кут перегляду
Світлодіодний дисплей Philips VA оснащений передовою технологією багатозонного вертикального суміщення, яка забезпечує надвисокий коефіцієнт статичного контрасту, формуючи більш яскраву, живу картинку. Завдяки такому дисплею легко можна працювати в стандартних офісних програмах, але особливо він ефективний для перегляду світлин, вебсторінок і фільмів, для ігор, а також для роботи з потужними графічними програмами. Технологія оптимізованого оброблення пікселів розширює кут огляду до 178/178 градусів, внаслідок чого ви бачите чітке зображення.

Кришталево чисте зображення з UltraWide QHD 3440 x 1440 пікселів
Ці монітори Philips забезпечують кришталево чисте зображення з роздільною здатністю UltraWide Quad HD 3440 x 1440 пікселів. Монітори обладнані високопродуктивними панелями з високою щільністю пікселів і широким кутом огляду 178/178, завдяки чому зображення і графіка буквально оживають на очах. Формат UltraWide 21:9 збільшує продуктивність, даючи нагоду наочно порівнювати декілька документів одночасно та з легкістю переглядати таблиці з великою кількістю стовпців. Монітори Philips з кристально чистим зображенням підійдуть і вимогливим до деталей професіоналам, що працюють із програмами CAD-CAM, і фінансистам, які мають справу з величезними таблицями.

Малий час відгуку MRPT 1 мс для чітких зображень і плавного ігрового процесу
MPRT (час відгуку рухомого зображення) — це зрозуміліший спосіб опису часу відгуку, який безпосередньо співвідноситься з тривалістю відбиття ефекту розмиття перед тим, як зображення стають чіткими. Ігровий монітор Philips з MRPT 1 мс ефективно усуває розмиття зображення і забезпечує чітку картинку для більш захопливого ігрового процесу. Найкращий вибір для захопливих динамічних ігор.

Технологія для усунення мерехтіння зменшує навантаження на очі
Через особливості системи керування яскравістю на екранах зі світлодіодною підсвіткою зображення може мерехтіти, що призводить до втоми очей. Технологія Philips для усунення мерехтіння використовує інноваційний спосіб регулювання яскравості, забезпечуючи більш комфортний перегляд.

Режим LowBlue для продуктивності та захисту очей
Дослідження показали, що, як і УФ-промені, короткохвильове синє світло світлодіодних дисплеїв може негативно впливати на очі, внаслідок чого згодом зір може погіршитися. Режим Philips LowBlue використовує інтелектуальну технологію для зменшення довжини хвилі шкідливого синього світла, що дає змогу підтримувати гарне самопочуття.

Керування кабелями дасть змогу створити затишне робоче місце без зайвих проводів
"Зберігання кабелів" — це зручна система, що підтримує лад на робочому місці, сприяючи правильному розміщенню кабелів і проводів, необхідних для роботи відеотехніка.

Заряджайте та підзаряджайте сумісний ноутбук від монітора
Цей монітор обладнаний вбудованим роз'ємом USB-C, який відповідає стандарту USB Power Delivery. Завдяки раціональному та гнучкому керуванню живленням ви можете зарядити та підзарядити сумісний* ноутбук безпосередньо від монітора за допомогою одного кабелю USB-C.

MultiView дає змогу одночасно використовувати два під'єднання
З монітором високої роздільної здатності Philips MultiView вам відкривається цілий світ можливостей під'єднання. MultiView дає змогу під'єднати відразу два джерела сигналу, що дає працювати з декількома пристроями одночасно, наприклад із ПК і ноутбуком, для виконання складної багатозадачної роботи.

Характеристики
Основні
Призначення
для роботи з графікою, для дому та офісу
Діагональ екрана
34"
Тип матриці
VA
Максимальна роздільна здатність матриці
3440 x 1440
Частота оновлення
100 Гц
Час реакції матриці
4 мс
Покриття екрану
антивідблискове
Співвідношення сторін
21:9
Дисплей
Статична контрасність
3000: 1
Яскравість дисплея
300 кд/м2
Кут огляду горизонтальний
178°
Кут огляду вертикальний
170°
Енергоспоживання
Споживча потужність при роботі
31.81 Вт
Інтерфейси
Роз'єми
audio line-out
Фірмові технології
mega
Відеоінтерфейси
1 x HDMI, USB Type-C (DisplayPort Alt Mode), 1 x DisplayPort
Фізичні параметри
Розміри
807 x 495 x 257 мм
Вага без підставки
10.05 кг
Колір
чорний
Особливості конструкції
регулювання за висотою, VESA 100 x 100, вигнутий екран
Технології та оснащення
Оснащення
4 x USB 3.2, Flicker Free, вбудовані динаміки, WLED
Адаптивна синхронізація
відсутня
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Монітор Philips 346E2CUAE/00
Монітор Philips 346E2CUAE/00
16 099 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових