з 09:00 до 18:00
Монітор AOC 25G3ZM/BK Black
Монітор AOC 25G3ZM/BK Black
МОНІТОР AOC 25G3ZM/BK BLACK 0
МОНІТОР AOC 25G3ZM/BK BLACK 1
МОНІТОР AOC 25G3ZM/BK BLACK 2
МОНІТОР AOC 25G3ZM/BK BLACK 3
МОНІТОР AOC 25G3ZM/BK BLACK 4
МОНІТОР AOC 25G3ZM/BK BLACK 5
МОНІТОР AOC 25G3ZM/BK BLACK 6
МОНІТОР AOC 25G3ZM/BK BLACK 7
МОНІТОР AOC 25G3ZM/BK BLACK 8
МОНІТОР AOC 25G3ZM/BK BLACK 9
МОНІТОР AOC 25G3ZM/BK BLACK 10
МОНІТОР AOC 25G3ZM/BK BLACK 11

Монітор AOC 25G3ZM/BK Black

Код: 730707
Закінчився
Продано
Опис

Дисплей AOC 25G3ZM/BK чудово підходить для любителів кіберспорту, а також шанувальників змагальних та інших ігор. Його VA-панель з діагоналлю 24.5 дюйма, миттєвим відгуком та технологією ShadowControl має дозвіл FHD та чудовий коефіцієнт контрастності 3000:1. Приготуйтеся відчути приголомшливу швидкість завдяки частоті оновлення 240 Гц, технології Adaptive Sync, відгуку GtG 1 мс та низькій затримці введення. 

Роздільна здатність FULL HD
Хочете подивитися фільм Blu-ray у повноцінній якості, насолодитися іграми з високою роздільною здатністю або читати чіткий текст, використовуючи офісні програми? Завдяки роздільній здатності Full HD 1920 x 1080 пікселів цей монітор дозволить вам це. Щоб ви не переглядали, роздільна здатність Full HD дозволить не упустити навіть дрібні деталі без необхідності в новітньому відеоадаптері або інтенсивному використанні системних ресурсів.

Панель VA
Панель VA (Vertical Alignment) відображає глибший чорний колір і має високу контрастність для живішого і яскравішого зображення.

240 Гц частота оновлення
240 Гц повністю розкриває можливості новітніх графічних процесорів, гарантуючи безпрецедентну плавність зображення на екрані. Завдяки різкості кожної деталі та кришталевій чіткості кожного руху, відчуйте як ваші реакції перетворюються на безпосередні дії та покращують гру.

0.5 мс MPRT — час відгуку рухомого зображення
MPRT — це скорочення, що означає «час відгуку рухомого зображення». Технологія MPRT вимикає та включає підсвічування монітора під час зміни зображення. Завдяки скороченню часу відображення кадру на моніторі зменшуються ефекти ореолу та розмиття, що забезпечує більш плавний, більш «гладкий» ігровий процес.

1 мс час відгуку GTG — перемикання між відтінками сірого
GtG — скорочення, яке означає від сірого до сірого. Ця характеристика являє собою час, який необхідно одному пікселю для перемикання з одного рівня сірого до наступного. У комп'ютерних іграх на рахунку кожна мілісекунда, оскільки від неї може залежати попадання чи промах. Швидкий час відгуку також усуває ефект ореолу та розмиття зображення під час руху.

Freesync Premium
Насолоджуйтесь найкращою якістю зображення навіть у динамічних іграх. Технологія FreeSync Premium від AMD виробляє синхронізацію частот оновлення графічного процесора та монітора, роблячи ігровий процес більш плавним та захоплюючим, зберігаючи при цьому високу продуктивність. Завдяки підтримці частот оновлення не нижче 120 Гц, технологія FreeSync Premium від AMD зменшує розмитість та підвищує різкість зображення, забезпечуючи його більш реалістичне сприйняття. Функція LFC усуває зависання у випадках, коли частота зміни кадрів стає нижчою за частоту оновлення.

HDMI
HDMI (High-Definition Multimedia Interface) підтримується ігровими консолями поточного покоління, сучасними графічними професорами та ТВ-приставками, з підтримкою системи захисту цифрового вмісту HDCP. HDMI версії 1. 3-1. 4b підтримує частоти оновлення 144 Гц при 1080p і 75 Гц при 1440p, в той час, як HDMI версій 2.0-2.0b підтримує 240 Гц при 1080p, 144 Гц при 1440p та 60 Гц при 2160p (4K).

Мінімум рамок для неперевершеного бойового поста
Розширте поле огляду з кількома моніторами. Вузькі межі та безрамна конструкція забезпечує мінімум рамок для неперевершеного бойового посту.

Регульована за висотою підставка
Ми дбаємо про ваш добробут. Саме тому цей монітор пропонує можливості налаштування по висоті, які допомагають знайти ідеальне положення для роботи, гри або перегляду відео. Адаптація монітора AOC відповідно до ваших потреб не тільки допомагає знизити втому, а й допомагає зберегти здоров'я. Нарешті, він дозволяє вам і вашій команді досягти найкращих результатів у будь-якій справі.

Ергономічність
Відчуйте комфорт! Поворотні та похилі стійки AOC, що регулюються по висоті, допоможуть вам знайти найбільш зручне і правильне положення.

Режим 6 ігор
Перекладайте свій дисплей у потрібний ігровий режим одним натисканням кнопки. Перемикайтеся між встановленими ігровими режимами для FPS, перегонів або RTS, підбирайте власні ідеальні налаштування та зберігайте їх. Клавіатура налаштувань AOC дозволяє швидко та легко перемикати профілі та регулювати параметри.

AOC G-Menu
Безкоштовна утиліта AOC G-Menu встановлена на вашому комп'ютері та дозволяє повністю налаштувати ігрове обладнання.

AOC Game Color та Shadow Control
Виведіть битву з тіні завдяки функціям AOC Shadow Control та AOC Game Color. Відрегулюйте рівень сірого, щоб підвищити деталізацію зображення, висвітлить темні області окремо або повністю затемніть їх, не впливаючи на решту екрана.

Низька затримка введення
Розкрийте потенціал своїх реакцій у режимі низької затримки введення (Low Input Lag) від AOC. Забудьте прикраси: у цьому режимі всі ресурси монітора перекидаються на обробку відгуку, що забезпечує абсолютну перевагу у потрібний момент при спуску курсу слабким натисканням.

Підходить для консольних ігор
Більшість наших моніторів сумісні як з комп'ютерами, так і з консолями. Їх можна легко підключати до Xbox і PlayStation і насолоджуватися відмінною якістю зображення. Монітори підтримують частоту поновлення до 120 Гц, тому навіть моделі нового покоління працюють на максимальних налаштуваннях.

Характеристики
Основні
Діагональ екрана
24.5"
Тип матриці
VA
Максимальна роздільна здатність матриці
1920 x 1080
Частота оновлення
240 Гц
Час реакції матриці
0.5 мс
Покриття екрану
матове
Співвідношення сторін
16 : 9
Дисплей
Статична контрасність
3000: 1
Яскравість дисплея
300 кд/м2
Кут огляду горизонтальний
178°
Кут огляду вертикальний
178°
Енергоспоживання
Споживча потужність при роботі
25 Вт
Споживча потужність в режимі очікування
0.3 Вт
Інтерфейси
Фірмові технології
тонка рамка з трьох сторін, flicker-free, Low Blue Light
Відеоінтерфейси
1 x DisplayPort, 2 x HDMI
Фізичні параметри
Колір
червоний, чорний
Особливості конструкції
VESA 100 x 100, безрамковий (сinema screen), регулювання за висотою, безрамкова конструкція
Варіанти регулювання положення дисплея
від - 5° до 23°, від - 30° до 30°
Регулювання підставки по висоті
регулювання підставки по висоті + (130) мм
Технології та оснащення
Розширена колірна гамма
92% dci-p3
Оснащення
WLED, Flicker Free
Адаптивна синхронізація
AMD FreeSync
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Монітор AOC 25G3ZM/BK Black
Монітор AOC 25G3ZM/BK Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових