Способи оплати:
Ніж з вузьким гнучким лезом і загостреним кінцем призначений для оброблення різних видів риби і відділення філе риби від кісток.
У серію кухонних ножів Victorinox Swibo увійшли ножі, що випускалися до початку 2014р. під маркою Wenger, і входили в серію професійних кухонних ножів Wenger Swibo. Оновлена ??серія Swibo як і раніше призначена для професійного використання.
Ергономічна рукоятка, розширена в місці стику з лезом для безпечної роботи з ножем, яскраво-жовтий колір рукоятки, завдяки якому ніж завжди легко помітити на робочій поверхні, можливість миття в посудомийній машині і стерилізації - всі ці особливості роблять ножі Вікторінокс СВІБ прекрасним кухонним інструментом для кухарів-професіоналів і любителів.
Призначення ножа: для обробки риби
Довжина леза: 20 см
Матеріал леза: нержавіюча сталь
Матеріал рукояті: пластик
Виробництво: Швейцарія
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення