Способи оплати:
Полугибкий обвалочний ніж Victorinox Swibo Boning Semi-Flexible 5.8404.16 зі спеціалізованої серії для м'ясників Swibo. Форма і тип леза максимально деталізовані для легкого відділення м'яса від кісток, оброблення м'ясних туш і риби. Фірмова брендована рукоять з поліаміду для тривалої служби. Представлена колекція більше підійде для спеціалістів, ніж для любителів, тому ці інструменти обирають професійні різники і шеф-кухаря. Викторинокс Свибо 5.8404.16 має вузьке лезо зігнутої форми з легендарної нержавіючої сталі високої якості. Напівгнучкі лезо сприяє зменшенню ризику зламу. Ідеальна гострота збережеться навіть після тривалого використання. Весь інвентар з колекції Swibo оснащений безпечною формою рукояті яскраво-жовтого кольору. При виготовленні використаний сучасний пластик - поліамід. Він відрізняється великою витривалістю до різного роду робочим навантаженням, а спеціальна форма рукоятки з упором для руки запобігає вислизанню інструменту. Ергономічний дизайн розроблений, щоб мінімізувати професійні навантаження на зап'ястя, з якими стикаються при тривалій роботі м'ясники-фахівці. Ніж Swibo Boning Semi-Flexible модель 5.8404.16:, призначення: для обвалки, довжина клинка: 16 см, сталеве лезо з Plain (гладкою) заточкою, особливості клинка: вигнутий; полугибкий (Semi-Flexible) тип леза, ергономічна нековзна ручка з поліаміду (PA), миття в посудомийній машині і стерилізація: так, серія: Swibo (професійна), зроблено в Швейцарії, упаковка: фірмовий блістер
Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення