з 09:00 до 21:00
Окуляри віртуальної реальності Apple Vision Pro 256GB (MQL83)
Окуляри віртуальної реальності Apple Vision Pro 256GB (MQL83)
147 699
ОКУЛЯРИ ВІРТУАЛЬНОЇ РЕАЛЬНОСТІ APPLE VISION PRO 256GB (MQL83) 0
ОКУЛЯРИ ВІРТУАЛЬНОЇ РЕАЛЬНОСТІ APPLE VISION PRO 256GB (MQL83) 1
ОКУЛЯРИ ВІРТУАЛЬНОЇ РЕАЛЬНОСТІ APPLE VISION PRO 256GB (MQL83) 2
ОКУЛЯРИ ВІРТУАЛЬНОЇ РЕАЛЬНОСТІ APPLE VISION PRO 256GB (MQL83) 3
ОКУЛЯРИ ВІРТУАЛЬНОЇ РЕАЛЬНОСТІ APPLE VISION PRO 256GB (MQL83) 4

Окуляри віртуальної реальності Apple Vision Pro 256GB (MQL83)

Код: 778853
Очікується
147 699 грн
Опис

Робочий процес майбутнього 

Apple Vision Pro дарує вам змогу створити робоче місце мрії — подорожуйте мережею в Сафарі, спілкуйтесь з друзями в месенджерах та працюйте над власними проектами у ВР, залишаючись присутнім і у світі навколо вас. 

Інноваційний спосіб розваг 

Vision Pro перетворює вашу спальню чи вітальню на персональний кінотеатр. Фільми, ігри та телепередачі відкриються для вас по-новому завдяки захопливому Просторовому аудіо та приголомшливому зображенню з безпрецедентною кількістю пікселів, яка перевершує стандарти сучасних 4K-телевізорів. 

Вдихніть життя у свої спогади 

Vision Pro одночасно є й першою 3D камерою Apple, з допомогою якої ви можете створювати об'ємні знімки та відео. Вони, мов ковдра, будуть щоразу огортати вас, даючи змогу поринути в приємні моменти життя знову та знову. 

Конференц-зала у вас вдома 

Розв'язання робочих питань ще ніколи не було таким легким. Масштабування співрозмовників при дзвінках у FaceTime з Vision Pro має натуральну величину, створюючи враження, що зустріч з колегами справді відбувається у вашій кімнаті, а не в режимі онлайн. 

Авторський дизайн 

Декілька десятиліть досвіду, помилок та тріумфів підводили Apple до цього кульмінаційного моменту, адже AR/VR шолом Vision Pro є найбільш амбітним проектом за всю історію існування каліфорнійського бренду. Інженери та дизайнери задіяли весь свій геній, щоб об'єднати передові технології та комфортний форм-фактор в один цілісний, зручний прилад. 

visionOS 

На базі macOS, iOS та iPadOS для Vision Pro створили окрему операційну систему, яка забезпечує інтуїтивне та просте керування. Використовуйте погляд в якості курсора, пальці замість мишки та голос як альтернативу клавіатури. 

Революційна потужність 

В цьому шоломі використовується унікальна система з двох чіпів, задачею яких є багатозадачність, отримання максимальної продуктивності та бездоганного користувацького досвіду. Потужний чіп нового покоління M2 одночасно підтримує роботу visionOS та забезпечує приголомшливу графіку. В той самий час абсолютно новий чіп R1 використовується для обробки вхідних даних від камер, датчиків і мікрофонів шолому та для потокової передачі зображень на дисплей у режимі реального часу.

Характеристики
Основні
Тип
окуляри віртуальної реальності
Дисплей
Тип дисплея
Micro OLED
Розмір екрану
1.4 дюйма
Комунікація і роз'єми
Бездротовий інтерфейс
Bluetooth, Wi-Fi
Оснащення
Вбудовані навушники
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Про виробника
Офіційні товари виробництва Apple в Україні. Замовляй Епл на сайті - забирай в магазинах! ✔ Гаджети екосистеми за доступною ціною з доставкою по Україні
Детальніше
Окуляри віртуальної реальності Apple Vision Pro 256GB (MQL83)
Окуляри віртуальної реальності Apple Vision Pro 256GB (MQL83)
147 699 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових