з 09:00 до 21:00
Оперативна пам'ять Crucial 16 GB SO-DIMM DDR4 3200 MHz (CT16G4SFRA32AT)
Оперативна пам'ять Crucial 16 GB SO-DIMM DDR4 3200 MHz (CT16G4SFRA32AT)

Оперативна пам'ять Crucial 16 GB SO-DIMM DDR4 3200 MHz (CT16G4SFRA32AT)

Код: 824169
Закінчився
Продано
Опис

Простий та швидкий спосіб підвищити продуктивність вашого ноутбука

Простий спосіб прискорити роботу повільного комп'ютера – збільшити обсяг пам'яті. Пам'ять Crucial для ноутбуків створена для забезпечення більш швидкої та безперебійної роботи вашої системи, це найпростіший і доступний спосіб покращити продуктивність вашої системи. Прискорьте завантаження програм. Підвищіть швидкість відгуку. Використовуйте ресурсомісткі програми та працюйте у багатозадачному режимі на вашому ноутбуці без труднощів.

Поліпшення швидкодії комп'ютера

Оперативна пам'ять — це компонент комп'ютера, який надає короткий доступ до даних. Для стандартних завдань, таких як завантаження програм, перегляд веб-сайтів та редагування електронних таблиць, потрібен короткочасний доступ до даних, тому швидкість та обсяг пам'яті в системі відіграють найважливішу роль. Підвищіть швидкість та збільште обсяг пам'яті, щоб ваші програми завантажувалися за лічені секунди.

Прискорення роботи у багатозадачному режимі

Ви, скоріш за все, також використовуєте комп'ютер для вирішення багатьох завдань одночасно. Ви можете редагувати документ і одночасно переглядати фотографії та відвідувати веб-сайти. Зазвичай це призводить до проблем з продуктивністю: кожна з програм, що запускаються, вимагає пам'яті і виділення ресурсів з наявного обмеженого обсягу. Вирішіть цю проблему, встановивши модулі пам'яті високої щільності в кожне гніздо для зручної роботи в багатозадачному режимі.

Проста установка – вам не потрібно бути комп'ютерним експертом

Викрутка, посібник користувача комп'ютера, кілька хвилин вільного часу - і ви легко зможете встановити пам'ять, не будучи при цьому комп'ютерним експертом. Просто подивіться одне із трьоххвилинних відеокерівництв, щоб дізнатися, як це робиться. Не платіть комп'ютерним майстерням за те, що ви можете зробити всього за кілька хвилин!

Підвищення ефективності системи

Оновлення пам'яті — один з найдешевших способів підвищити продуктивність, адже пам'ять коштує набагато дешевше за новий комп'ютер. Розкрийте весь потенціал ноутбука за допомогою ресурсів, що підвищують його продуктивність.

Якість Micron - гарантія надійності

Модулі пам'яті Crucial від компанії Micron, одного з найбільших у світі виробників пам'яті, це стандартне рішення для настільних ПК, що забезпечує надійні показники роботи. Ось вже 40 років – з часів появи технології пам'яті SDRAM і аж до DDR4 – ці модулі використовуються на комп'ютерах по всьому світу. І це далеко не межа. Вибираючи пам'ять Crucial, ви обираєте пам'ять з обмеженою довічною гарантією, спеціально створену для провідних світових систем. Не погоджуйтесь на менше.


Характеристики
Основні
Призначення
для ноутбуків
Форм-фактор пам'яті
SO-DIMM
Робоча напруга
1.2 В
Ефективна частота
3200 МГц
Буферизація
Unbuffered
Кількість планок
1
Пам'ять
Об'єм пам'яті
16 ГБ
Тип пам'яті
DDR4
Таймінг пам'яті
CL22
Додаткові властивості
Додаткові характеристики
відсутні
Радіатори на планках
немає
Перевірка і корекція помилок (ECC)
non-ECC
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Оперативна пам'ять Crucial 16 GB SO-DIMM DDR4 3200 MHz (CT16G4SFRA32AT)
Оперативна пам'ять Crucial 16 GB SO-DIMM DDR4 3200 MHz (CT16G4SFRA32AT)
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових