з 09:00 до 21:00
Праска Philips GC1742/40 Red White з парою
Праска Philips GC1742/40 Red White з парою
999
ПРАСКА PHILIPS GC1742/40 RED WHITE З ПАРОЮ 0
ПРАСКА PHILIPS GC1742/40 RED WHITE З ПАРОЮ 1
ПРАСКА PHILIPS GC1742/40 RED WHITE З ПАРОЮ 2
ПРАСКА PHILIPS GC1742/40 RED WHITE З ПАРОЮ 3
ПРАСКА PHILIPS GC1742/40 RED WHITE З ПАРОЮ 4

Праска Philips GC1742/40 Red White з парою

Код: 183142
В наявності
1 249 грн
999 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 24 місяця офіційна від виробника
Опис

Простота і висока ефективність

Праска Philips GC1742/40 серії EasySpeed — сучасна модель від відомого європейського виробника для швидкого й ефективного догляду білизною, одягом. У даній моделі поєднується простота використання, продуктивність з 4 режимами подачі пари. Висока потужність парового удару дозволяє розгладити навіть найстійкіші складки. Антипригарна підошва гарантує легке ковзання на будь-яких типах тканин. Надійність і довговічність служіння парової праски забезпечує фірмова технологія очищення від накипу Calc Clean.

Ідеальне розладжування паром

Висока якість прасування парової праски Philips GC1742/40 дає ідеальні результати, враховуючи ефективну постійну подачу пари 25 г/хв. Ви легко можете позбутися складок на будь-яких типах тканин, як делікатних, так і щільних. Бажаєта швидко та ефективно впоратися з застарілими стійкими складками — скористайтеся функцією паровий удар. Викид пари до 90 г в хвилину миттєво впорається навіть з найскладнішим і терміновим завданням. Легко вибирайте необхідний режим подачі пари з 4 встановлених.

Функція Calc Clean

Виробник подбав про максимальну зручність використання праски. Завдяки фірмовій технології очищення від накипу Calc Clean можна заливати звичайну водопровідну воду в резервуар відпарювача. Спеціальний слайдер очищення від накипу значно спрощує догляд за праскою. Якщо ви використовуєте водопровідну воду, виробник рекомендує проведення очищення від накипу не рідше 1 разу на місяць. Резервуар для води був збільшений до 220 мл для більш тривалого прасування без необхідності його наповнення.

Велика антипригарна підошва

Парова праска Philips легко ковзає по поверхні завдяки високоякісній гладкій підошві. Завдяки антипригарному покриттю ви можете не хвилюватися про її забруднення під впливом високої температури. Швидке ковзання поєднується з більшою площею поверхні, ніж у попередніх моделей. Парова праска гарантує рівномірний розподіл пари завдяки великій кількості активних отворів, рівномірно розподілених по всій площі. Зносостійкість підошви збільшує термін служби праски.

Triple Precision - розглаждується все

Істотна економія часу й простору при роботі даної моделі потужністю 2000 Вт допомагає моментально впоратися зі негайним прасуванням костюма, блузки та ін., коли ви поспішаєте на роботу. Ідеально розгладжена сорочка — це результат дії потужної парової праски й зручного носика підошви спеціальної форми Triple Precision, який розгладить будь-які складки між гудзиками чи під комірцем. Загострений носик має поглиблення для гудзиків, що дуже зручно.

Максимальний комфорт і економність

Модель оснащена вбудованим розпилювачем, який створює дрібнокрапельний туман для рівномірного зволоження тканини, тому прасувати складки стало ще легше. Ефективна надійна парова праска Philips GC1742/40 EasySpeed володіє ще однією істотною перевагою. Крім ідеального ковзання та високої потужності в даній моделі є функція Екорежим. Застосування спеціальних технологій дозволило істотно знизити споживання електричної енергії під час роботи приладу та піклуватися про навколишнє середовище.

Характеристики Праска Philips GC1742/40 Red White з парою
Основні
Потужність
2000
Об'єм резервуара для води
220 мл
Підключення
дротове
Режими
Потужність подачі пари (постійна пара), г/хв
25
Потужність парового удару, г/хв
90
Режими
паровий удар, постійна пара, розбризкування (спрей)
Оснащення
Оснащення
індикатор нагріву, регулятор подачі пари
Фізичні параметри
Колір
білий з червоним
Вага, кг
0.72
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Праска Philips GC1742/40 Red White з парою
Праска Philips GC1742/40 Red White з парою
1 249 грн 999 грн