з 09:00 до 21:00
Проектор XGiMi Horizon (XK03K)
Проектор XGiMi Horizon (XK03K)
45 999
ПРОЕКТОР XGIMI HORIZON (XK03K) 0
ПРОЕКТОР XGIMI HORIZON (XK03K) 1
ПРОЕКТОР XGIMI HORIZON (XK03K) 2
ПРОЕКТОР XGIMI HORIZON (XK03K) 3
ПРОЕКТОР XGIMI HORIZON (XK03K) 4
ПРОЕКТОР XGIMI HORIZON (XK03K) 5
ПРОЕКТОР XGIMI HORIZON (XK03K) 6
ПРОЕКТОР XGIMI HORIZON (XK03K) 7
ПРОЕКТОР XGIMI HORIZON (XK03K) 8
ПРОЕКТОР XGIMI HORIZON (XK03K) 9
Проектор XGiMi Horizon (XK03K) 10

Проектор XGiMi Horizon (XK03K)

Код: 494787
В наявності
45 999 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Домашній кінотеатр за кілька секунд

XGIMI Horizon (XK03K) - це неймовірний домашній кінотеатр з можливістю відтворення будь-якого візуального контенту в якості Full HD. Досить включити його і вже через кілька секунд можна оцінити всі незаперечні переваги цього портативного проектора. Більш того, XGIMI Horizon (XK03K) дозволяє дивитися улюблені фільми в якості Ultra HD. Це повне занурення в принципово новий світ об'ємного зображення і звуку, якому віддали перевагу багато користувачів у всьому світі.

Інтелектуальні настройки

Чому важливі інтелектуальні налаштування? Тому, що більше не потрібно налаштовувати проектор вручну, що займає досить багато часу. XGIMI Horizon (XK03K) інтуїтивно розпізнає і кут нахилу проектора щодо екрана, і рівень освітлення в приміщенні, і інші особливості. Завдяки такій високій «інтелектуальності» за лічені секунди можна почати роботу з проектором в будь-якому місці, під кутом до 45 градусів, незалежно від часу доби. Максимальний розмір екрана XGIMI Horizon (XK03K) становить 300 дюймів, що значно більше, ніж будь-який рідкокристалічний телевізор.

Сучасні технології

XGIMI Horizon (XK03K) об'єднує можливості відразу декількох технологій, які в сукупності забезпечують неймовірну якість зображення. Це та інноваційна система обробки зображень, що дозволяє зробити будь-яке відео чітким і максимально динамічним, і технологія інтерполяції кадрів. А технологія HDR 10 забезпечує чіткість як в денний, так і вечірній час, незалежно від інтенсивності освітлення в приміщенні.

Неймовірний звук від Harman Kardon

В будь-якому кінотеатрі важливе значення має звук. Відчуття повного занурення неможливо без об'ємного, по-справжньому кінематографічно звуку. У проекторі XGIMI Horizon (XK03K) використовується професійний звук від Harman Kardon - виробника і творця кращих акустичних технологій. Преміальна якість звуку стало можливою завдяки двом широкосмуговим динамікам, потужність кожного з яких складає 8 Вт. Крім того, сучасна технологія DTS Studio Sound дозволяє отримати віртуалізоване звучання зі збалансованими басами та поліпшеними діалогами. При необхідності можна використовувати проектор в якості потужної Bluetooth-колонки.

З турботою про здоров'я

У порівнянні з рідкокристалічними телевізорами, проектор XGIMI Horizon (XK03K) має меншу яскравість, яка компенсується великою роздільною здатністю і сучасними технологіями поліпшення якості зображення. Horizon створений для всієї родини та тому в ньому мінімізовано шкідливий вплив синього світла. А тому дивитися відео можна навіть протягом досить тривалого часу. Регулювання кольору і дифузне зображення не робить шкідливого впливу на органи зору навіть при використанні дітьми, які зможуть дивитися улюблені мультфільми максимально реалістично.

Довговічність і неперевершена якість

Інноваційні технології дозволяю не тільки дбати про здоров'я користувачів, а й про екологічність, завдяки мінімізації процесів утилізації. Крім того, XGIMI Horizon (XK03K) використовує світлодіоди, які мають досить тривалий термін експлуатації. Навіть за умови використання проектора в діапазоні від 5 до 8 годин на день, виробник гарантує термін експлуатації не менш ніж 10 років. Це дозволяє користувачам насолоджуватися візуальним контентом преміальної якості довгі роки без будь-яких перешкод.

Характеристики
Основні
Тип
мультимедійний проектор
Рівень шуму, дБ
30
Матриця
Тип матриці
DLP
Формат зображення
16: 9
Роздільна здатність
1920 x 1080
Джерело світла
Тип джерела світла
LED
Світловий потік
2200 лм
Характеристики зображення
Проекційні відстані, м
0.5-10
Інтерфейси
Відеоінтерфейси
1 x USB 2.0, 1 x hdmi
Мережеве підключення
Ethernet, Bluetooth, Wi-Fi 5 (802.11ac)
Додаткові
Додаткове обладнання та властивості
підтримка 3D, вбудовані динаміки
Застосування
для домашнього кінотеатру
Фізичні
Розміри
208.4 x 218.4 x 136.2
Вага, кг
2.9 кг
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Проектор XGiMi Horizon (XK03K)
Проектор XGiMi Horizon (XK03K)
45 999 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових