з 09:00 до 21:00
Робот-пилосос Sencor SRV8550BK Black
Робот-пилосос Sencor SRV8550BK Black
РОБОТ-ПИЛОСОС SENCOR SRV8550BK BLACK 0
РОБОТ-ПИЛОСОС SENCOR SRV8550BK BLACK 1
РОБОТ-ПИЛОСОС SENCOR SRV8550BK BLACK 2
РОБОТ-ПИЛОСОС SENCOR SRV8550BK BLACK 3
РОБОТ-ПИЛОСОС SENCOR SRV8550BK BLACK 4
РОБОТ-ПИЛОСОС SENCOR SRV8550BK BLACK 5
РОБОТ-ПИЛОСОС SENCOR SRV8550BK BLACK 6
РОБОТ-ПИЛОСОС SENCOR SRV8550BK BLACK 7
РОБОТ-ПИЛОСОС SENCOR SRV8550BK BLACK 8
РОБОТ-ПИЛОСОС SENCOR SRV8550BK BLACK 9
Робот-пилосос Sencor SRV8550BK Black 10

Робот-пилосос Sencor SRV8550BK Black

Код: 385088
Закінчився
Продано
Опис

Прибирання ще не було таким легким!

Робот-пилосос Sencor SRV8550BK — це розумний і потужний робот пилосос для сухого та вологого прибирання, який легко вирішить проблему з чистотою. За рахунок точної лазерної навігації, фірмової технології для орієнтації в просторі, віддаленого управління через Wi-Fi модель показує високу якість прибирання. Електродвигун BLDC забезпечує надпотужну силу всмоктування 4000 Па. Керуйте пилососом через додаток на смартфоні або пульт дистанційного керування. Ємна батарея забезпечує 1,5 години безперервної роботи.

Висока якість прибирання

Роботизований пилосос Sencor SRV8550BK за допомогою лазерної навігації аналізує область прибирання та обирає найкращий спосіб для більшої ефективності та якості очищення. Це ідеальний помічник для видалення забруднення килимів, паркету, лінолеуму, плитки та ін. Робот-пилосос підтримує сухе та вологе прибирання, самостійно зволожуючи швабру в тих місцях, де це необхідно. Дуже тиха робота поєднується з високою якістю прибирання та високою потужністю всмоктування.

Своя система наведення Sencor Nav. 16.0

Для комфортного, ефективного та безпечного прибирання виробник розробив розумну систему навігації. За допомогою гіроскопа, інфрачервоних датчиків на корпусі пилососа, датчиків виявлення кроків і різних перешкод гарантується інтелектуальна орієнтація приладу в просторі. Крім того, використовується система активного космічного картографування та камери для відео або голосової взаємодії з пилососом. Повністю самостійний помічник для ретельного прибирання.

Легко позначте зону очищення

Робот-пилосос відмінно справляється з прибиранням будь-яких поверхонь. Для того, щоб обмежити площу або якусь зону в приміщенні, де прибирання не потрібне, використовуйте спеціальну магнітну стрічку. Вона є серед аксесуарів для пилососа. З її допомогою можна захистити, наприклад, місце, де грають діти або будиночок домашнього вихованця, щоб зайвий раз його не турбувати. Спеціальні датчики пилососа виявляють розташування стрічки та включають обмеження в маршрут прибирання. Розміри стрічки дозволяють охопити велику площу.

Віддалене керування процесом

Максимальний комфорт використання компактного робота-пилососа забезпечує фірмовий мобільний додаток. Це легке налаштування функцій, режимів прибирання та контроль поточного стану приладу, наприклад, рівня заряду акумулятора, виконуваної програми та ін. Крім того, керувати пилососом можна за допомогою пульта дистанційного керування, що йде в комплекті. Інфрачервоний датчик захищає від падінь і ударів, тому прибирання проходить повністю самостійно без вашої участі.

Все необхідне для ідеального прибирання

Висота робота-пилососа Sencor SRV8550BK становить всього 9 см, що дозволяє легко забиратися у важкодоступні місця, наприклад, під ліжко, диван та ін. Потужна система пилососа з обертовими щітками ефективно збирає весь пил і сміття на будь-яких поверхнях. Заплануйте час прибирання за допомогою вбудованого таймера на певний день, годину та хвилину. Коли прибирання закінчено або, якщо заряд батареї буде мінімальним, пилосос автоматично повернеться на зарядну станцію.

Характеристики
Основні
Тип
робот-пилосос з вологим прибиранням
Вид прибирання
сухе, вологе
Площа прибирання
40 м. кв.
Тип покриття
ламінат, ковролін, лінолеум, кахель, паркет
Споживана потужність
60 Вт
Сила всмоктування
4000 Па
Рівень шуму
65 дБ
Об'єм пилозбірника
250 мл
Технології
Датчики
датчик перешкод, датчик перепаду висоти
Оснащення та функціїї
встановлення віртуальних стін, дистанційне керування
Живлення
Ємність акумулятора
2600 mAh
Час заряджання акумулятора
4 години
Час роботи від акумулятора
90 хв
Фізичні параметри
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Робот-пилосос Sencor SRV8550BK Black
Робот-пилосос Sencor SRV8550BK Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових