з 09:00 до 21:00
Робот-пилосос AENO RC2SWhite
Робот-пилосос AENO RC2SWhite
РОБОТ-ПИЛОСОС AENO RC2SWHITE 0
РОБОТ-ПИЛОСОС AENO RC2SWHITE 1
РОБОТ-ПИЛОСОС AENO RC2SWHITE 2
РОБОТ-ПИЛОСОС AENO RC2SWHITE 3
РОБОТ-ПИЛОСОС AENO RC2SWHITE 4
РОБОТ-ПИЛОСОС AENO RC2SWHITE 5

Робот-пилосос AENO RC2SWhite

Код: 633637
Закінчився
Продано
Опис

ПОКРАЩЕНА ЕФЕКТИВНІСТЬ

Обладнаний потужним двигуном, AENO RC2S створює силу всмоктування до 2500 Па (режим TURBO), забезпечуючи ефективне прибирання на різних підлогах. А це означає, що він легко збере сміття на плитці, ламінаті, паркеті та килимах, захоплюючи пил навіть із глибини високого ворсу.

ДО 130 ХВИЛИН АВТОНОМНОГО ПРИБИРАННЯ

AENO RC2S заряджений для тривалого прибирання підлог, легко об'їжджаючи весь дім на одному заряді. Одного циклу 5-годинної зарядки робота-пилососа вистачить до 130 хвилин вологого та сухого очищення різних підлог на площі до 150 м2.

ПРОСТЕ КЕРУВАННЯ З ЕКРАНУ СМАРТФОНА

Відкрийте для себе розумний підхід до ретельного очищення вашого дому, легко керуючи пилососом прямо з екрана смартфона. Фірмовий додаток AENO дозволить складати зручний для вас графік прибирання підлог, виставляти віртуальні стіни в зонах, куди не повинен заїжджати AENO RC2S, обирати режими потужності і відстежувати статус очищення, навіть коли ви не вдома.

ЖОДНИХ РОЗВОДІВ ТА ПЛЯМ

Створений стати справжнім майстром в прибиранні підлог, AENO RC2S легко справляється з плямами. Просто заливайте воду в окремий резервуар всередині робота-пилососа, і він виконає якісне протирання підлоги в одному з трьох режимів зволоження губки.

ДО 150 М2 ВОЛОГОГО ПРИБИРАННЯ ЗІ ЗБІЛЬШЕНИМ РЕЗЕРВУАРОМ

Новий AENO RC2S легко протре всі підлоги в оселі без доливання води. Все це завдяки збільшеному резервуару ємністю 350 мл, якого вистачить, щоб обійти площу до 150 м2.

ЖОДНИХ ОБМЕЖЕНЬ У ПРИБИРАННІ

Потужна система щіток та збільшена сила всмоктування до 2500 Па роблять AENO RC2S ефективним на будь-яких підлогах в вашому домі. І тепер він легко справляється з прибиранням пилу як на твердих підлогах, включаючи паркет, плитку та ламінат, так і на килимах з щільним ворсом.

РОЗУМНЕ ЗОНУВАННЯ ВАШОГО ДОМУ

Новий пилосос AENO отримав покращену систему позиціонування, що об'єднує 21 сенсор і потужний датчик Lidar, які ще краще скануватимуть приміщення від стінки до стінки. І тепер він побудує точну 3D-карту оселі, визначивши всі елементи меблів, предмети та найменші перешкоди на своєму шляху, щоб виключити будь-який ризик падіння та застрягання. Все для швидкого прибирання без пауз!

ПРИБИРАЄ ТАМ, ДЕ ЦЕ НЕОБХІДНО

Використовуйте функцію віртуальних стін та розумне зонування вашого дому для прибирання там, де це особливо важливо. Так AENO не зможе заїхати на книжки, сходи та дроти або навіть у ті ділянки вашого дому, які не вимагають очищення.

ВАШ ГРАФІК ПРИБИРАННЯ

Створюйте свої сценарії роботи AENO RC2S, точно визначаючи частоту та час прибирання на екрані смартфона. І тепер він буде ще ефективніше підтримувати чистоту всіх підлог, виконуючи прибирання, навіть коли ви не вдома.

ЗАЇЖДЖАЄ НА КИЛИМИ. ДОЛАЄ ПОРОГИ

Не турбуйтеся про ризик застрягання пилососа на різних ділянках підлог, довіривши йому ретельне прибирання без пауз. Долаючи будь-які перешкоди висотою до 18 мм, він зможе легко пройти через невисокий поріг, дроти та заїхати на килим з щільним ворсом. А це означає, що він легко переходитиме від однієї зони прибирання до іншої, створюючи бездоганну чистоту за більш короткий проміжок час.

ПОТРІБНЕ ПРИБИРАННЯ? ПРОМОВТЕ КОМАНДУ

Бажаєте швидко запустити прибирання, поки зайняті приготуванням страв до обіду або відпочиваєте з рідними? Просто почніть діалог з вашим голосовим асистентом, і AENO RC2S відразу приступить до прибирання оселі. Підтримуючи розумну синхронізацію з Google Assistant, Alexa та Siri, що у вас на смартфоні, цей робот-пилосос чудово впишеться в еко-систему Розумного дому.

ГНУЧКЕ УПРАВЛІННЯ

Контролюйте прибирання з будь-якого куточку вашого дому завдяки розширеній системі взаємодії з AENO RC2S. Використовуйте для цього фірмовий додаток AENO або прості кнопки на корпусі робота-пилососа, щоб в будь-який час запустити прибирання оселі.

Характеристики
Основні
Тип
робот-пилосос
Вид прибирання
сухе, вологе
Площа прибирання
150 м. кв
Тип покриття
плитка, ковролін, ламінат, паркет, килим з низьким ворсом, скло, килим з високим ворсом, лінолеум
Сила всмоктування
2000 Па
Рівень шуму
65 дБ
Об'єм пилозбірника
640 мл
Комплектація
гарантійний талон, робот-пилосос, інструкція користувача
Технології
Датчики
датчик перешкод
Оснащення та функціїї
дистанційне керування через смартфон
Живлення
Ємність акумулятора
3000 mAh
Час заряджання акумулятора
5 годин
Час роботи від акумулятора
130 хв
Фізичні параметри
Колір
білий
Вага
5.5 кг, 3 кг
Додатково
Тип фільтра
hepa-фільтр
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Робот-пилосос AENO RC2SWhite
Робот-пилосос AENO RC2SWhite
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових