з 09:00 до 21:00
Робот-пилосос Dreame F9 White
Робот-пилосос Dreame F9 White
7 999
РОБОТ-ПИЛОСОС DREAME F9 WHITE 0
РОБОТ-ПИЛОСОС DREAME F9 WHITE 1
РОБОТ-ПИЛОСОС DREAME F9 WHITE 2
Робот-пилосос Dreame F9 White 3

Робот-пилосос Dreame F9 White

Код: 690048
В наявності
7 999 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

РОБОТ-ПИЛОСОС XIAOMI DREAME F9

Розумний помічник дозволить вам раз і назавжди забути про ручне прибирання вашого будинку. Xiaomi Dreame F9 має багато корисних функцій і ідеально підійде для невеликих квартир або частих будинків. Робот-пилосос оснащений інноваційною навігацією — він вміє будувати точні карти приміщень, чудово орієнтується в просторі та розпізнає всі перешкоди, завдяки чому легко уникає падінь і зіткнень. За допомогою фірмової програми ви зможете налаштувати детальний графік роботи, порядок прибирання кімнат у вашому будинку, маршрут руху, вибрати режим, потужність, заборонені зони та багато іншого. При цьому Xiaomi Dreame F9 вміє розпізнавати килими та їх тип, і під час своєї роботи не тільки підбирає все сміття та пил із силою в 2500 Па, але й здійснює вологе прибирання за допомогою вбудованого бака для води та мікрофібри.

SLAM

Цей алгоритм є інноваційною розробкою компанії Dreame. Технологія SLAM дозволяє здійснювати синхронну локалізацію та будівництво маршрутів для пилососу. Завдяки їй він здатний динамічно орієнтуватися у просторі у реальному часі, та коригувати свій маршрут залежно від зовнішніх умов.

PIONEER 2.0

Робот-пилосос здатний чітко бачити та розпізнавати всі перешкоди на своєму шляху. Оптична навігація здійснюється завдяки спеціальній камері та системі Pioneer 2.0. Xiaomi Dreame F9 швидко визначає всі особливості кожного приміщення, і на підставі отриманої інформації будує найоптимальніший маршрут.

АВТОНОМНІСТЬ

Місткість акумулятора робота-пилососа становить 5200 мАг, що можна порівняти з показниками більшості преміальних моделей. Повністю заряджена батарея дозволяє Xiaomi Dreame F9 працювати до 150 хвилин (при використанні економного режиму). При низькому запасі енергії робот-пилосос автоматично перериває прибирання та їде на станцію для підзарядки, після чого повертається на те саме місце, де він зупинився.

ПОТУЖНА ТЯГА

У Xiaomi Dreame F9 встановлений інноваційний високошвидкісний двигун, який не тільки ощадливо споживає електроенергію, але й розвиває високу силу всмоктування в 2500 Па. Такої потужної тяги цілком достатньо, щоб з першого разу підібрати з підлоги будь-яке сміття, чи то пил, крихти, волосся, частинки бруду чи щось інше.

ВОЛОГЕ ПРИБИРАННЯ

У нижній частині корпусу робота-пилососа розташований компактний бак для води об'ємом 250 мл, а під ним знаходиться якісна мікрофібра. Під час роботи режиму вологого прибирання рідина з ємності подається на цю серветку, яка протирає підлогу після втягування сміття, роблячи її максимально чистою. Залежно від ступеня забруднення, ви можете налаштувати різний рівень подачі води, а розумний дозатор подбає про те, щоб після роботи Xiaomi Dreame F9 не залишалося ні калюж, ні неприємних розводів.

ВИЗНАЧЕННЯ ПЕРЕШКОД

У Xiaomi Dreame F9 встановлена ​​система, що складається з 14 інфрачервоних датчиків. Вони дозволяють завчасно визначати та розпізнавати всі перешкоди на шляху. Завдяки цьому робот-пилосос не врізатиметься і псуватиме ваші меблі та інші предмети, а також буде захищений від падіння з висоти. Крім цього, Xiaomi Dreame F9 вміє розрізняти різні килимові покриття, і при необхідності збільшувати силу всмоктування для найкращої ефективності збирання.

ВІДДАЛЕНЕ КЕРУВАННЯ

Фірмова програма Mi Home дасть вам можливість налаштовувати роботу робота-пилососа та стежити за його активністю. Ви зможете змінити параметри прибирання так, як вам потрібно. Наприклад, вибрати розклад роботи Xiaomi Dreame F9, встановити заборонені для заїзду зони або обмежити його переміщення за допомогою віртуальних стін, налаштувати сухе та вологе прибирання. При цьому робот-пилосос повністю сумісний із системою розумного будинку Xiaomi, що може значно підвищити зручність від його використання.

Характеристики
Основні
Тип
робот-пилосос з вологим прибиранням
Країна виробник
Китай
База та функції
зарядна док-станція
Вид прибирання
ручне змочування, вологе, сухе
Площа прибирання
160 м. кв
Тип покриття
лінолеум, ламінат, ковролін, килим з високим ворсом, кахель, плитка, паркет
Сила всмоктування
2500 Па
Рівень шуму
65 дБ
Об'єм пилозбірника
640 мл
Ємність для води
200 мл
Комплектація
насадка "швабра", робот-пилосос, база для підзарядки, ганчірочка, інструкція
Технології
Датчики
датчик перешкод
Оснащення та функціїї
таймер, дистанційне керування, побудова карти приміщень
Координатори руху
ні
Режими руху
по периметру
Режими прибирання
4 режими прибирання
Живлення
Тип акумулятора
Li-Ion
Ємність акумулятора
5200 mAh
Час заряджання акумулятора
5 годин
Час роботи від акумулятора
150 хв
Фізичні параметри
Колір
білий
Вага
3.7 кг
Висота приладу
81 мм
Розміри пристрою (ВхШхГ)
353 x 350 x 81 мм
Додатково
Керування
через смартфон, на корпусі
Висота подоланого порога
20 мм
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Робот-пилосос Dreame F9 White
Робот-пилосос Dreame F9 White
7 999 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових