з 09:00 до 21:00
Робот-пилосос Dreame L10s Ultra (RLS6LADC) White
Робот-пилосос Dreame L10s Ultra (RLS6LADC) White
36 499
РОБОТ-ПИЛОСОС DREAME L10S ULTRA (RLS6LADC) WHITE 0
РОБОТ-ПИЛОСОС DREAME L10S ULTRA (RLS6LADC) WHITE 1
РОБОТ-ПИЛОСОС DREAME L10S ULTRA (RLS6LADC) WHITE 2
РОБОТ-ПИЛОСОС DREAME L10S ULTRA (RLS6LADC) WHITE 3
РОБОТ-ПИЛОСОС DREAME L10S ULTRA (RLS6LADC) WHITE 4
РОБОТ-ПИЛОСОС DREAME L10S ULTRA (RLS6LADC) WHITE 5
РОБОТ-ПИЛОСОС DREAME L10S ULTRA (RLS6LADC) WHITE 6
РОБОТ-ПИЛОСОС DREAME L10S ULTRA (RLS6LADC) WHITE 7
РОБОТ-ПИЛОСОС DREAME L10S ULTRA (RLS6LADC) WHITE 8
РОБОТ-ПИЛОСОС DREAME L10S ULTRA (RLS6LADC) WHITE 9
РОБОТ-ПИЛОСОС DREAME L10S ULTRA (RLS6LADC) WHITE 10
Робот-пилосос Dreame L10s Ultra (RLS6LADC) White 11

Робот-пилосос Dreame L10s Ultra (RLS6LADC) White

Код: 708003
В наявності
36 499 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Dreame L10s Ultra

Dreame L10s Ultra — це інноваційний робот-пилосос, який відкриває світ нових можливостей. Світ, де можна бездоганно прибрати свій будинок без будь-яких зусиль: достатньо лиш зробити кілька кліків у своєму смартфоні чи просто сказати голосову команду розумному помічнику. Що ж вміє девайс? Завдяки потужному всмоктуванню та продуманому мийному модулю зі станцією самоочищення помічник з легкістю справляється із будь-яким сухим сміттям та разом з тим якісно миє поверхню. Він продумує оптимальні стратегії очищення, використовуючи штучний інтелект. І що особливо зручно, — сам спустошує зібраний пил після кожного сеансу. Dreame L10s Ultra — той, кому можна делегувати нудне прибирання, щоб натомість приділяти час важливим речам!

Магія чистоти у вас вдома

Флагманський робот-помічник знає, як ефективно впоратись із будь-якою задачею. І неважливо, чи це — розсипане борошно на кухонній плитці, купи вуличного бруду в передпокої, або ж крихти на килимі у вітальні. Автоматизуйте прибирання власної оселі, аби не витрачати вільний час на обтяжливу рутину. Та при цьому насолоджуйтесь порядком, який помічник зробить замість вас.

Нова реальність сучасного прибирання

Незручні швабри та ганчірки, громіздкі провідні пилососи — все це закономірно відходить у минуле. А Dreame L10s Ultra — сучасний девайс, який турбується про ваш комфорт. З ним всю процедуру прибирання, від початку і до кінця, можна реалізувати без стороннього контролю. Створення карт, планування оптимального маршруту, збір сміття, промивання та сушіння насадок, заправка водою, — все це відбувається в автоматичному режимі.

Креативні рішення для ефективного очищення

З Dreame L10s Ultra вам не варто переживати, що помічник спіткнеться об ніжку стільця, заплутається в кабелях чи зіб’ється з вірного шляху. Бо завдяки лазерній технології із вбудованим датчиком LiDAR навігація працює ще точніше. А робот впевнено рухається по траєкторії, вправно маневрує між перешкодами та уникає будь-яких зайвих предметів: від масивних іграшок до пласких проводів.

Штучний інтелект тепер може більше

Вдосконалені алгоритми AI Action та RGB-камера з 3D-структурованим освітленням — це ідеальне комбо, з яким робот може швидше сканувати ваш будинок, будувати 3D-карти, а також продумувати оптимальні сценарії очищення. Так, він спочатку враховує інтер’єр кімнати, тип поверхні та розташування перешкод, — і лише після цього визначає найкращий маршрут. Якщо ж на шляху трапляться сходи, — помічник також не проґавить їх, адже має вбудовані датчики падіння.

Перемагає в боротьбі із пилом та сміттям

Як девайсу вдається зворушувати дрібні часточки бруду, видаляючи сміття навіть з виямок та щілин? Секрет простий — це потужне всмоктування 5300 Па та конструктивний апгрейд основної щітки. Так, завдяки заміні звичної щетини на міцний силікон модуль очищення щільніше прилягає до підлоги та килимів, і при цьому шерсть та волосся не сплутуються довкола щітки. Авжеж, таке корисне оновлення оцінять власники пухнастих друзів.

Килим — не перешкода?

Роботизований помічник розрізняє тверду підлогу від килимового покриття. А тому коли заїжджає на килим, — одразу автоматично збільшує потужність для того, щоб ефективніше збирати пил із ворсу. Однак якщо вам потрібно провести виключно вологе очищення, — ви також можете увімкнути опцію уникнення килимів.

Забудьте про алергени з автоспорожненням пилозбірника

Ручне спорожнення пилозбірника у традиційних девайсів — це неприємний ритуал, який завжди хочеться відкласти на потім. Але з Dreame L10s Ultra все інакше: вам не доведеться бруднити руки чи дихати пилом. Адже брудну роботу за вас зробить ексклюзивна система DualBoost 2.0. Вона швидко спорожнить пиловий контейнер самого робота, видувши зібране сміття в окремий мішок об’ємом 3 л. Процес проходить в умовах герметичності, при цьому швидко та без зайвого шуму. А єдине, що вам потрібно робити, — це періодично заміняти наповнену сумку на нову (приблизно раз на два місяці).

Перетворіть підлогу в осередок чистоти

Аби роботизований пилотяг міг охоплювати велику площу до 200 м.кв., док-станція оснащена містким резервуаром для чистої води, об’єм якого — 2.5 літри. З нього ж вода подається у відповідну ємність самого робота, щоб він міг ефективно справитись із брудом та начаклувати бездоганну чистоту на будь-якій поверхні: від плитки та вінілу до дерев’яного ламінату.

Майстерне миття поверхні

Щоб навіть у стійкого бруду не залишилось жодних шансів, дві округлі мікрофіброві насадки обертаються дуже швидко, до 180 разів за хвилину. Вони одночасно чинять сильний тиск на забруднену ділянку, натираючи підлогу до блиску. Швабри також легко знімати, адже кріпляться вони з допомогою магнітів. А щоб домогтися ще більш крутого результату, ви можете скористатись спеціальним мийним засобом від Dreame, який поставляється в комплекті. Просто вставте картридж у станцію, і робот сам порційно подаватиме розчин до чистої води, зволожуючи подушечки в процесі миття.

Автоматизована турбота про ваш килим

Щоб не намочити килим в процесі, робот завжди підіймає мийні подушечки, перед тим, як заїхати на нього. Така схема дає можливість проводити комплексне прибирання всіх типів поверхні за один сеанс, замість того, щоб відкладати миття на окремий цикл.

Як працює автоочищення насадок?

В процесі вологого прибирання швабри збирають на себе різні забруднення. А тому робот час від часу повертається на базову станцію, щоб запустити їх очищення в автоматичному режимі. Там вони занурюються у воду, та швидко обертаються у протилежних напрямках. А відпрацьована брудна вода збирається в окремому резервуарі. Такий механізм — запорука якісного очищення. Адже бруд справді видаляється, а не просто переміщається з однієї ділянки на іншу.

Сушіння мікрофібри — дієвий трюк у боротьбі з мікробами та цвіллю

Після промивання мікрофіброві насадки просушуються гарячим повітрям протягом двох годин. Це перешкоджає появі неприємних запахів, розвитку бактерій чи плісняви.

Чистота в домі — повністю під вашим контролем

Керуйте легко з додатком «Xiaomi Home» або «Dreamehome», щоб максимально підлаштувати роботу помічника під свій будинок. Запланувати графік очищення на кілька днів вперед, зменшити подачу води на паркеті чи посилити всмоктування там, де це потрібно, — тепер усе можна програмувати одним дотиком у своєму смартфоні. Так само просто тут можна побудувати деталізовану 3D-карту, позначити заборонену зону або ж взагалі встановити посеред кімнати віртуальну стіну.

Прибирайте дистанційно з голосовим помічником

Пилотяг синхронізується із кількома голосовими помічниками — Alexa, Siri та Google Assistant. Це означає, що керувати прибиранням можна лише з допомогою слів? Саме так: замість того, щоб діставати телефон, просто скажіть одну фразу, — і робот збере крихти під обіднім столом або ж очистить плями від соку на кухонній плитці. А ще у гаджета є функція відеомоніторингу в режимі онлайн, з якою можна у будь-який момент перевірити, що відбувається вдома без вашої присутності. Інтегруйте Dreame L10s Ultra у систему розумного будинку, щоб почуватись впевненіше та бути завжди на зв’язку.

Характеристики
Основні
Тип
робот-пилосос з вологим прибиранням
Країна виробник
Китай
База та функції
зарядна док-станція, база для вивантаження сміття
Вид прибирання
автоматичне змочування
Площа прибирання
200 м. кв
Тип покриття
плитка, лінолеум, ковролін, кахель, ламінат, килим, паркет
Сила всмоктування
5300 Па
Рівень шуму
59 дБ
Об'єм пилозбірника
3000 мл (база вивантаження), 350 мл
Ємність для води
80 мл
Комплектація
єршик для очищення станції, станція самоочищення, запасний мішок для збирання сміття, інструкція з експлуатації, адаптер живлення, резервуар із миючим засобом, два круглі тримачі з серветками, робот-пилосос
Технології
Датчики
датчик перешкод
Оснащення та функціїї
побудова карти приміщень, таймер, уникнення килимів під час вологого прибирання, голосове керування, дистанційне керування
Координатори руху
lidar (лазерна система)
Режими прибирання
стандартна, за розкладом, автоматичний
Живлення
Тип акумулятора
Li-Ion
Ємність акумулятора
5200 mAh
Час заряджання акумулятора
4 години
Час роботи від акумулятора
210 хв
Фізичні параметри
Колір
білий
Вага
3.7 кг
Висота приладу
97 мм
Розміри пристрою (ВхШхГ)
350 x 350 x 97 мм
Додатково
Керування
через смартфон, на корпусі
Висота подоланого порога
20 мм
Особливості
Siri
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Робот-пилосос Dreame L10s Ultra (RLS6LADC) White
Робот-пилосос Dreame L10s Ultra (RLS6LADC) White
36 499 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових