з 09:00 до 21:00
Робот-пилосос RoboRock Vacuum Cleaner Q7 White
Робот-пилосос RoboRock Vacuum Cleaner Q7 White
РОБОТ-ПИЛОСОС ROBOROCK VACUUM CLEANER Q7 WHITE 0
РОБОТ-ПИЛОСОС ROBOROCK VACUUM CLEANER Q7 WHITE 1
РОБОТ-ПИЛОСОС ROBOROCK VACUUM CLEANER Q7 WHITE 2
Робот-пилосос RoboRock Vacuum Cleaner Q7 White 3

Робот-пилосос RoboRock Vacuum Cleaner Q7 White

Код: 717826
Закінчився
Продано
Опис

Чистота без зайвих зусиль

Набридло займатися прибиранням самостійно? Тепер цей неприємний обов'язок можна довірити сучасному роботі-пилососу Roborock Q7 Max. Він поєднує в собі широкий спектр ефективних технологій, перевірених покоління за поколінням пилососів Roborock, та продуманість апаратних рішень. Висока потужність всмоктування, вбудована швабра для вологого прибирання та станція самоочищення Auto-Empty Dock Pure забезпечать безкомпромісну ефективність збирання, неймовірну простоту використання та абсолютну зручність. Все для того, щоб зробити чистоту в будинку більш простим і комфортним процесом для вас.

Серйозна потужність всмоктування

З максимальною потужністю всмоктування 4200 Па цей робот-прибиральник може ефективно збирати бруд і сміття, що ховаються у ваших килимах або тріщинах у доках підлоги. При цьому повністю гумова щітка з тривалим терміном служби сильно струшує килими, видаляючи більше бруду та перешкоджає намотуванню волосся.

Станція самоочищення. До 7 тижнів без випорожнення

Очищайте часто, випорожнюйте рідко за допомогою Auto-Empty Dock Pure – розумної док-станції для автоматичного очищення пилососу. Вона оснащена мішком для сміття об'ємом 2.5 л якого в середньому вистачає на 7 тижнів роботи робота. Коли пилозбірник заповнений, його можна замінити за лічені секунди. Мішок для пилу також є ефективним повітряним фільтром, перевіреним на фільтрацію 99.7% пилку розміром до 0.3 мікрона.

І пилососить, і миє

Пропилососьте і протріть шваброю підлоги одночасно, щоб зібрати дрібний бруд і пил, який можна пропустити при використанні тільки одного пилососа. Оснащений електронним насосом, Q7 Max пропонує 30 рівнів інтенсивності потоку води, тому ви можете точно налаштувати вологе прибирання відповідно до типу підлоги та ваших уподобань.

Потужна батарея

Завдяки великому літій-іонному акумулятору ємністю 5200 мАг робот-пилосос Q7 Max може працювати до 3 годин без підзарядки. При цьому максимальна площа, яку він може забрати на одному заряді, становить близько 300 кв. м, чого більш ніж достатньо для більшості будинків.

Точність PreciSense LiDAR

Система PreciSense LiDAR від Roborock - це мозок, що стоїть за надзвичайною здатністю цього робота знаходити найбільш ефективний спосіб прибирання у вашому будинку. Карти, які він створює, включають набір функцій, керованих у додатку Roborock.

Розплануйте прибирання по всьому будинку

Не хочете щоразу давати завдання роботі-прибиральнику? У додатку Roborock ви можете створювати власні графіки прибирання з розширеним плануванням, які враховують ритм життя вашого будинку. Виберіть час доби, потужність всмоктування та необхідні приміщення, і процес повториться автоматично. Також можна створити спеціальні процедури для прибирання різних зон, щоб відправити робот на завдання буквально одним дотиком.

3D-картографування

Погляньте на свій будинок по-новому і отримайте більш чітке уявлення про планування за допомогою 3D Mapping. Ви навіть можете додати меблі та матеріали для підлоги, щоб створити більш точне уявлення про ваш будинок.

Просто скажіть вголос

Керуйте своїм роботом, починайте прибирання, відправляйте його до певних кімнат і виконуйте інші дії, використовуючи тільки силу свого голосу. Roborock Q7 Max підтримує найпопулярніших віртуальних помічників, включаючи Amazon Alexa, Google Home і Apple Siri. Ніяких перешкод Q7 Max може безпечно переміщатися по всьому будинку завдяки масиву сенсорів Sensient, який включає набір датчиків, у тому числі датчики обриву, акселерометри, бампери і багато іншого. Таким чином, пилосос не скотиться з сходів, не потрапить у пастку і не вріжеться у стіни.

Характеристики
Основні
Тип
робот-пилосос з вологим прибиранням
Вид прибирання
автоматичне змочування
Площа прибирання
300 м. кв.
Тип покриття
кахель, паркет, плитка, ковролін, ламінат, лінолеум, килим
Сила всмоктування
2700 Па
Рівень шуму
67 дБ
Об'єм пилозбірника
750 мл
Ємність для води
180 мл
Технології
Датчики
датчик перешкод
Оснащення та функціїї
таймер, голосове керування, підтримка карт 3D, дистанційне керування, запам'ятовування до 4-ох карт
Координатори руху
lidar (лазерна система)
Живлення
Тип акумулятора
Li-Ion
Ємність акумулятора
5200 mAh
Час заряджання акумулятора
3 години
Час роботи від акумулятора
180 хв
Фізичні параметри
Колір
білий
Вага
3.4 кг
Висота приладу
96 мм
Розміри пристрою (ВхШхГ)
350 x 350 x 96 мм
Додатково
Висота подоланого порога
20 мм
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Робот-пилосос RoboRock Vacuum Cleaner Q7 White
Робот-пилосос RoboRock Vacuum Cleaner Q7 White
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових