з 09:00 до 18:00
Робот-пилосос Dreame L10 Prime White
Робот-пилосос Dreame L10 Prime White
27 199
РОБОТ-ПИЛОСОС DREAME L10 PRIME WHITE 0
РОБОТ-ПИЛОСОС DREAME L10 PRIME WHITE 1
РОБОТ-ПИЛОСОС DREAME L10 PRIME WHITE 2
РОБОТ-ПИЛОСОС DREAME L10 PRIME WHITE 3
РОБОТ-ПИЛОСОС DREAME L10 PRIME WHITE 4
РОБОТ-ПИЛОСОС DREAME L10 PRIME WHITE 5
РОБОТ-ПИЛОСОС DREAME L10 PRIME WHITE 6
РОБОТ-ПИЛОСОС DREAME L10 PRIME WHITE 7
Робот-пилосос Dreame L10 Prime White 8

Робот-пилосос Dreame L10 Prime White

Код: 776602
В наявності
27 199 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Робот-пилосос Dreame L10 PRIME

Пилосос, який робить за вас сухе і вологе прибирання, і який до того ж не потрібно чистити. Мрія? Ні, реальність. Бо це все про робота-пилососа Dreame L10 PRIME. Він не тільки наведе блискучу чистоту у вашій оселі, він ще й самостійно очистить та висушить миючі насадки.

  • 4000 Па — сила всмоктування
  • 450 мл — бак для пилу
  • точна навігація у будинку

Досить витрачати час на очищення пилососа

Завжди чисті насадки — це про Dreame L10 PRIME. Якщо насадки забруднилися під час миття, він швиденько заїде на док-станцію, очистить їх та продовжить прибирання. А після закінчення робот-пилосос повернеться на станцію зарядки, вимиє насадки та висушить їх потоком сухого повітря.

Унікальна комфортна док-станція

Виробники подумали не тільки про ефективність пилососа, але й про комфортну станцію зарядки. Вона складається з багатьох частин, які забезпечують зручне використання: зарядного блоку, знімної платформи, резервуару для чистої води (2,5 л), бака для брудної води (2,5 л) і системи очищення насадок. Завдяки похилій платформі пилосос легко та швидко заїжджає на станцію без зайвого ковзання.

Пилосос та швабра в одному

Dreame L10 PRIME робить повний цикл прибирання! Складні забруднення, такі як бруд, пил, сипучі продукти та розлиті рідини прибираються швидко завдяки силі всмоктування 4000 Па. А потужність та рівень зволоження ви можете обрати самостійно або ж доручити це пилососу.

Завжди блискуча підлога

Робот-пилосос має дві м’які насадки-швабри. Вони миють підлогу під тиском, обертаючись зі швидкістю 180 об/хв. Завдяки цьому пилосос відмиває всі плями, навіть дуже старі. Якщо девайс зустрінеться з перешкодою, насадки автоматично піднімуться на 7 мм.

Практичні щітки

Основна щітка робота-пилососа легко та швидко очищується. Ви можете без додаткових приладів видалити з неї шерсть домашніх тварин та волосся, а бічна насадка з трьома щіточками подбає про усунення пилу в кутах будинку.

Килим? Не проблема!

Dreame L10 PRIME автоматично розпізнає килимові покриття — все завдяки ультразвуковому датчику відстані. Він розпізнає килими будь-якої товщини та збільшує силу всмоктування для ефективного очищення. Ви також можете дати команду пропустити прибирання килимів.

Автономна робота

2,5 години автономної роботи у стандартному режимі — цього вистачить, щоб точно прибрати двокімнатну квартиру. Це стосується і сухого, і вологого прибирання. Якщо ви хочете, щоб девайс тільки пропилососив або тільки помив підлогу, він пропрацює 210 хвилин на одному заряді.

Точність та безпека

Система датчиків разом з навігатором LiDAR допомагають роботу-пилососу зорієнтуватися в просторі і розпізнати об’єкти різного розміру. Алгоритм SLAM відповідає за будування карт в режимі тут і зараз і за визначення місця розташування самого девайсу. Робот також має два спеціальні датчики, які запобігають падінню і дбають про безпеку на сходах.

Налаштовуйте параметри самостійно

Завантажуйте додаток Dreamehome і керуйте параметрами пилососа. Там ви можете не тільки увімкнути прибирання, коли ви не вдома, але й налаштувати силу всмоктування, зони збирання, сухий чи вологий цикл. Що може бути краще, ніж повернутися в чистий дім, на прибирання якого ви не витратили ні хвилини свого часу?

Підтверджена якість

Бренд Dreame вигравав престижні міжнародні нагороди у сфері дизайну та споживчих товарів.

Стильний дизайн

І робот-пилосос, і зарядна станція виглядають стильно та елегантно. Лаконічний корпус, міцний пластик, сховані елементи — все це робить його ідеальним варіантом для будь-якого простору.

Характеристики
Основні
Тип
робот-пилосос з вологим прибиранням
Країна виробник
Китай
База та функції
зарядна док-станція
Вид прибирання
сухе, вологе
Площа прибирання
250 м. кв.
Тип покриття
плитка, килим, лінолеум, ковролін, ламінат, кахель, паркет
Сила всмоктування
4000 Па
Рівень шуму
60 дБ
Об'єм пилозбірника
250 мл
Комплектація
кабель живлення, бокова щітка, 2 тримачі швабри, 2 дискові накладки для швабри, база для підзарядки, робот-пилосос, посібник користувача
Технології
Датчики
датчик перепаду висоти, датчик перешкод
Оснащення та функціїї
дистанційне керування, збільшення потужності всмоктування на килимах, встановлення віртуальних стін через додаток, таймер, встановлення віртуальних стін, побудова карти приміщень, відновлення прибирання після підзарядки, камера навігації, автоматичне підзаряджання (повернення на базу), голосове керування, уникнення килимів під час вологого прибирання, регулювання потужності всмоктування, продовження прибирання після підзаряджання
Координатори руху
lidar (лазерна система)
Живлення
Тип живлення
акумулятор
Тип акумулятора
Li-Ion
Ємність акумулятора
5200 mAh
Час заряджання акумулятора
5 годин
Час роботи від акумулятора
150 хв
Фізичні параметри
Колір
білий
Вага
3.7 кг
Висота приладу
103.8 мм
Розміри пристрою (ВхШхГ)
350 х 350 х 103.8 мм
Додатково
Тип фільтра
мікрофільтр, hepa-фільтр
Керування
через смартфон
Висота подоланого порога
20 мм
Підключення до зарядки
автоматичне
Кількість бічних щіток
1
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Робот-пилосос Dreame L10 Prime White
Робот-пилосос Dreame L10 Prime White
27 199 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових