з 09:00 до 21:00
Телевізор Samsung UE24N4500AUXUA Black 24
Телевізор Samsung UE24N4500AUXUA Black 24
8 799
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG UE24N4500AUXUA BLACK 24 0
ТЕЛЕВІЗОР SAMSUNG UE24N4500AUXUA BLACK 24 1

Телевізор Samsung UE24N4500AUXUA Black 24

Код: 175064
В наявності
8 799 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Деталізація з алгоритмами HDR

Екран телевізора Samsung UE24N4500AUXUA проектує зображення, яке вражає своєю чіткістю. Завдяки використанню можливостей розширеного динамічного діапазону HDR вдалося досягти якісного розмаїття, яке позитивно вплинуло і на деталізацію – контури ідеально промальовані, жодна деталь не вислизне від вас. Якою б яскравою чи темною не була сцена, її буде відображено відповідно до бачення автора.

Опція Ultra Clean View

Завдяки застосуванню засобів штучного інтелекту, техніка здатна аналізувати початкове зображення, обробляти його та отримувати вдосконалений кадр у результаті. Так досягається підвищена різкість, що сприяє чіткості зображення та піднесенню його у найкращому вигляді. Жодних спотворень – виключно висока якість візуалу.

Найчистіші відтінки з PurColour

Кожен, хто погляне на дисплей, відразу побачить колосальну різницю в передачі кольору в порівнянні з аналогічними пристроями. Samsung UE24N4500AUXUA здатний формувати зображення за допомогою насичених кольором пікселів, що дають максимально природні відтінки. Ви зможете зануритися у перегляд та отримати максимум приємних вражень. Атмосферний кадр став візитівкою моделі.

Локальне затемнення екрану

Технологія Micro Dimming Pro дозволить впливати на зображення за допомогою зонованої обробки, що передбачає корекцію різкості. Розділивши полотно на блоки, техніка здатна проаналізувати, які з ділянок вимагають більшого насичення. Затемнення окремих площ дозволить зробити зображення ще більш реалістичним і повністю занурить вас у те, що відбувається.

Можливості розумного ТБ

Отримати максимум від мультимедійної техніки зі встановленою на борту системою Smart-TV можна за допомогою різнопланових інструментів взаємодії: ви можете використовувати всі можливості мережі Інтернет, віддати перевагу найбільш вигідним пакетним рішенням, налаштувати параметри відображення картинки на свій смак. Для цього є зручна оболонка взаємодії, яка швидко і точно реагує на ваші команди.

Єдиний центр управління

Використовуючи програму SmartThings app, ви зможете у зручному форматі керувати роботою телевізора та допоміжних пристроїв. Системний підхід суттєво спрощує керування наявною технікою, а ви отримуєте можливість налаштувати таким чином не лише ТБ, а й інші девайси. Прикладом успішної роботи у зв'язці є опція Screen Mirroring, яка дублює зображення з телефону на великий екран.

Сховище Samsung Cloud

За допомогою засобів хмарного сервісу Samsung Cloud можна синхронізувати контент на різних пристроях. Це дасть можливість у зручній формі переглядати фотоархіви та відеоматеріали, перенісши їх на великий екран HD. Переживіть знову найяскравіші моменти, відчувши всю глибину емоцій.

Найкраща якість із TV Plus

Виробник надав користувачам доступ до інструменту TV Plus. Він дозволить дивитися понад 130 телеканалів, насолоджуючись чудовою передачею зображення. Ваші улюблені фільми отримають нове життя, подарувавши вам масу нових вражень. Samsung UE24N4500AUXUA – це про крутий візуал та доступність якісного контенту.

Додаток Steam Link

Геймери отримують доступ до ігрового контенту Steam, скориставшись програмою Steam Link. Ця безкоштовна утиліта дозволить користуватися інструментарієм Steam безпосередньо з телевізора. Розширте свій досвід віртуального геймінгу із великим екраном – отримайте від гри максимум.

Характеристики
Основні
Призначення
для кухні
Рік випуску
2018
Комунікації
Комунікації
Wi-Fi
Параметри дисплея
Діагональ
24"
Роздільна здатність екрана
1366 x 768
Частота оновлення екрану
50 Гц
Тип матриці
LCD
Покриття
матове
Якість зображення
Стандарт HDR
немає
Тюнер
Аналоговий TV-тюнер
так
Діапазони цифрового тюнера
DVB-C, DVB-T2, DVB-S2
Функції SmartTV
Наявність Smart TV
так
Операційна система
Tizen
Звук
Сумарна потужність динаміків
10 Вт
Технології поліпшення звучання
Dolby Digital Plus
Підключення
Роз'єми
1 x цифровий аудіовихід (оптичний), USB 2.0 x 1, usb x 1, 1 x компонентний, роз'єм для навушників
Кількість HDMI-портів
2
Версія HDMI
1.4
Дизайн
Колір рамки
чорний
Тип настінного кріплення
VESA 75х75
Колір
чорний
Управління
Способи управління
стандартний пульт ДК, управління з допомогою смартфона
Додаткові властивості
Оснащення
кріплення на стіну (VESA)
Технології трансляції
Miracast, DLNA
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Телевізор Samsung UE24N4500AUXUA Black 24
Телевізор Samsung UE24N4500AUXUA Black 24
8 799 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових