10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Відеореєстратор GT R One Black
Відеореєстратор GT R One Black
899

Відеореєстратор GT R One Black

Код: 211400
В наявності
899 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

GT R One — базова модель з Wi-Fi.

Підходить для тих, хто розмірковує про купівлю першого реєстратора або шукає надійну заміну попередньому пристрою.

Чим добрий реєстратор GT R One:

  • Повністю скляна 6-шарова оптика;
  • Запис відео з роздільною здатністю Full HD;
  • Wi-Fi та мобільний застосунок.

GT R One забезпечує деталізований запис із роздільною здатністю 1920х1080. Ви можете бути впевнені в якості записаних роликів і чіткості стоп-кадрів.

Завдяки широкому куту огляду (160°) GT R One фіксує все, що доступно людському оку, зокрема ситуацію на автомагістралях і багатосмугових шосе.

Подібно до пристроїв для професійного відеоспостереження, GT R One записує без засвітів і затемнених ділянок. Усе тому, що в нього інтегрована технологія широкого динамічного діапазону (WDR). За різких перепадів освітлення — наприклад, під час руху за сонячної погоди або під час виїзду з тунелю — WDR автоматично коригує тони: висвітлює затемнені зони, а також підвищує контрастність на засвічених ділянках.

GT R One обладнаний 2" дисплеєм і функціональними кнопками керування — для ввімкнення, налаштування й перегляду записаного матеріалу.

Для зручності користувачів у реєстратор вбудований модуль Wi-Fi — ви легко можете під'єднатися до GT R One і керувати всіма його налаштуваннями дистанційно. Щоб поділитися з близькими важливим записом або викласти в мережу веселе відео, досить завантажити записаний ролик із карти пам'яті в смартфон. Для цього потрібно лише встановити мобільний застосунок і синхронізувати пристрої.

GT R One можна перевести в режим охоронного паркування. Алгоритм такий: під час вимкнення запалення реєстратор переходить у сплячий режим. Якщо датчик удару спрацьовує, він прокидається, знімає захищений відеоролик і повертається в режим очікування. У такий спосіб GT R One може записувати до повного розряду вбудованого акумулятора.

У разі екстреного розвороту, гальмування або удару в пристрої автоматично спрацьовує G-сенсор — він захищає важливі файли від циклічного перезапису. Щоб зберегти певний момент відео вручну, потрібно натиснути на спеціальну кнопку праворуч від екрана. Після чого останній ролик переміститься в певний сектор пам'яті та перебуватиме там доти, поки ви самі його не видалите.
GT R One підтримує роботу з картами пам'яті Micro SDXC до 64 GB. Цього обсягу цілком вистачає для зберігання записів із двох-трьох попередніх поїздок (4 години безперервного запису).

Кріплення, що додаються до виробу, дасть змогу вам встановити GT R One на лобове скло та налаштувати його стандартне положення. Водночас ви завжди зможете розгорнути реєстратор: поміняти кут нахилу, направити його в салон або на бокове скло.

Характеристики
Основні
Тип
автомобільний відеореєстратор
Асистенти водія
датчик удару (G-Sensor), датчик руху
Діагональ дисплею
2"
Тип сенсора
3 Мп
Живлення та порти
Живлення
вбудований акумулятор
Порти і роз'єми
miniUSB
Камера і запис відео
Кількість камер
1
Частота запису відео
30 к/с
Кут огляду
160 °
Роздільна здатність картинки (у точках)
1920 x 1080
Опції зйомки
функція WDR
Формат відео
H.265
Знімання фото
так
Фізичні
Кріплення
клейка стрічка, присоска
Додаткові
Додатково
вбудований мікрофон, вбудований динамік, G-сенсор
Умови товару
Стан товару
Відеореєстратор GT R One Black
Відеореєстратор GT R One Black
899 грн