з 09:00 до 21:00
Робот-пилосос Roborock S5 Max White
Робот-пилосос Roborock S5 Max White
РОБОТ-ПИЛОСОС ROBOROCK S5 MAX WHITE 0
РОБОТ-ПИЛОСОС ROBOROCK S5 MAX WHITE 1
РОБОТ-ПИЛОСОС ROBOROCK S5 MAX WHITE 2
РОБОТ-ПИЛОСОС ROBOROCK S5 MAX WHITE 3
РОБОТ-ПИЛОСОС ROBOROCK S5 MAX WHITE 4
РОБОТ-ПИЛОСОС ROBOROCK S5 MAX WHITE 5
РОБОТ-ПИЛОСОС ROBOROCK S5 MAX WHITE 6
РОБОТ-ПИЛОСОС ROBOROCK S5 MAX WHITE 7
РОБОТ-ПИЛОСОС ROBOROCK S5 MAX WHITE 8
РОБОТ-ПИЛОСОС ROBOROCK S5 MAX WHITE 9
РОБОТ-ПИЛОСОС ROBOROCK S5 MAX WHITE 10
РОБОТ-ПИЛОСОС ROBOROCK S5 MAX WHITE 11
РОБОТ-ПИЛОСОС ROBOROCK S5 MAX WHITE 12
РОБОТ-ПИЛОСОС ROBOROCK S5 MAX WHITE 13
РОБОТ-ПИЛОСОС ROBOROCK S5 MAX WHITE 14
РОБОТ-ПИЛОСОС ROBOROCK S5 MAX WHITE 15
РОБОТ-ПИЛОСОС ROBOROCK S5 MAX WHITE 16
Робот-пилосос Roborock S5 Max White 17

Робот-пилосос Roborock S5 Max White

Код: 197458
Закінчився
Продано
Опис

Розумне прибирання з Xiaomi RoboRock S5 Max 

З розвитком технологій, займатися прибиранням будинку самостійно вже нелогічно, чудовий спосіб зробити цю процедуру просто і якісно – довіритися роботу-пилососу. Спеціально для повноцінного прибирання підлоги створений новітній Xiaomi RoboRock S5 Max White, і він здатний здивувати. Цей компактний помічник наділений неймовірною потужністю всмоктування, ємним акумулятором, величезною кількістю сенсорів і багатоядерним процесором. Цей набір компонентів допомагає пристрою застосовувати інноваційний підхід до прибирання, виконуючи його якісніше і набагато ефективніше, а до всього ще й мити підлоги із застосуванням кращих технологій. 

Феноменальна тривалість роботи 

Завдяки сучасному процесору і технологічному двигуну, в пилососі Xiaomi RoboRock S5 Max White вдалося досягти мінімального споживання електроенергії, зі збереженням кращої ефективності роботи. Пилосос здатний прибирати до 3 годин на площі до 200 м.кв, поєднуючи сухе та вологе прибирання і все на одному заряді акумулятора. 

Лазерний дальномір у Xiaomi RoboRock S5 Max White 

Для ідеально точної орієнтації на місцевості, а також побудови плану приміщень, які прибираються, робот пилосос використовує лазерний дальномір. На відміну від минулих поколінь роботів-пилососів Xiaomi, в Xiaomi RoboRock S5 Max, застосовано покращений і більш досконалий лідар. Він сканує всі перешкоди і навколишній простір на 360° навколо пилососа і моментально реагує на будь-які зміни. Значних змін зазнали і алгоритми побудови маршруту пилососом – тепер його рухи більш логічні і ефективні. 

Рекордна кількість сенсорів і датчиків 

Ряд передових і різноманітних сенсорів дозволяють роботові-пилососу Xiaomi RoboRock S5 Max White якісно виконувати свою роботу навіть у найскладніших умовах. Після створення плану приміщення ви можете малювати для нього віртуальні стіни, які він не буде перетинати. 

Xiaomi RoboRock S5 Max захищений від падінь 

Набір спеціальних датчиків на нижній частині корпусу пилососа покликаний запобігти його падіння з будь-якої поверхні. Як тільки робот доходить до краю сходів або поверху, він зупиняється на безпечній відстані і продовжує своє прибирання вздовж цієї частину підлоги. 

Тонке зоноване налаштування 

За допомогою мобільного додатка кожен власник пилососа Xiaomi RoboRock S5 Max, може створювати для нього різні зони прибирання. У деяких із них буде заборонене вологе прибирання, а в деяких взагалі буде обмежений проїзд. 

Чудова продуктивність Xiaomi RoboRock S5 Max 

Новітній японський двигун і продумана система виведення повітря допомагає пилососа Xiaomi RoboRock S5 Max White забезпечувати високу потужність всмоктування. Завдяки цьому він зможе впоратися на тільки з пилом на гладких підлогах, а й витягнути безліч мікрочастинок сміття з килимового покриття. 

Підходить для ворсистих килимів 

За допомогою високого підйому корпусу, потужності і продуктивної турбощітки робота-пилососа, досягається якісне прибирання.

Покращена прохідність Xiaomi RoboRock S5 Max White 

Два мотори, а також якісна підйомна система допомагає пилососу долати перешкоди заввишки до 20 мм. Завдяки цьому Xiaomi RoboRock S5 Max White дуже просто зможе прибирати високі килими, переїжджати дроти, а також переміщатися через пороги між кімнатами. 

Повний контроль через мобільний додаток 

У новому Xiaomi RoboRock S5 Max White передбачена поліпшена система дистанційного контролю. Підключаючись до домашньої мережі Wi-Fi, робот-пилосос надає можливість управління всіма його функціями з будь-якої точки світу. Налаштуйте розклад роботи пристрою, обмежте його переміщення віртуальними стінами прямо в додатку, регулюйте інтенсивність вологого прибирання і задавайте пріоритети щодо прибирання кожної кімнати.

Xiaomi RoboRock S5 Max – один з кращих роботів для вологого прибирання 

Новітній Xiaomi RoboRock S5 Max White розроблявся як один з найбільш технологічних приладів для якісного миття підлоги. Виконуючи високоякісне сухе очищення, він готує підлогу для вологого прибирання. Великий контейнер для води об'ємом в 280 мл допомагає зробити найбільш ефективне вологе прибирання кожного куточка будинку. Цього об'єму рідини буде досить для протирання до 200 м.кв, а електронний контроль витрати води рівномірно розподілятиме її в потрібних ділянках будинку. 

У кожній кімнаті – свій спосіб миття підлоги 

У мобільному додатку, на віртуальній карті будинку, ви можете задавати для робота-пилососа індивідуальні налаштування вологого прибирання для кожної кімнати, відповідно до типів підлогових покриттів. На всіх чутливих до вологи поверхнях, таких як паркет і ламінат, пилосос може використовувати помірну кількість рідини, а для кафельних або інших непромокальних типів підлог можна вибрати більш інтенсивний спосіб змочування. 

Характеристики
Основні
Тип
робот-пилосос з вологим прибиранням
Вид прибирання
сухе, вологе
Площа прибирання
200 м. кв
Тип покриття
дерево, плитка, килим, паркет, лінолеум, ламінат, ковролін, кахель
Споживана потужність
58 Вт
Сила всмоктування
2000 Па
Рівень шуму
58 дБ
Об'єм пилозбірника
460 мл
Технології
Датчики
датчик перепаду висоти, датчик перешкод
Оснащення та функціїї
дистанційне керування, підвищена потужність на килимах
Живлення
Тип живлення
акумулятор
Ємність акумулятора
5200 mAh
Час заряджання акумулятора
6 годин
Час роботи від акумулятора
150 хв
Фізичні параметри
Колір
білий
Вага
3.6 кг
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Робот-пилосос Roborock S5 Max White
Робот-пилосос Roborock S5 Max White
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових