10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Маршрутизатор (роутер) TP-Link TL-WR940N V6 1
Маршрутизатор (роутер) TP-Link TL-WR940N V6 1
МАРШРУТИЗАТОР (РОУТЕР) TP-LINK TL-WR940N V6 1 0
МАРШРУТИЗАТОР (РОУТЕР) TP-LINK TL-WR940N V6 1 1
МАРШРУТИЗАТОР (РОУТЕР) TP-LINK TL-WR940N V6 1 2

Маршрутизатор (роутер) TP-Link TL-WR940N V6 1

Код: 32994
Закінчився
Продано
Опис

НАДІЙНИЙ ТА ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ

TP-Link TL-WR940N гармонійно поєднав у собі всі сучасні функції дротового та бездротового обладнання, котре необхідне для підключення до мережі. TP-Link TL-WR940N був розроблений для офісів, дому та невеликих компаній. Гарантує надійний та безперебійний зв'язок на великій відстані.

ПІДТРИМКА УСІХ СУЧАСНИХ СТАНДАРТІВ

TP-Link TL-WR940N повністю відповідний стандартам IEEE 802.11n. Дана модель маршрутизатора здатна забезпечувати користувачу швидкість передачі даних до 450 Мбіт/с. Для найбільшої ефективності в процесі передачі даних, пристрій має 4 порти 10/100 Мбіт/с. В пристрої вмонтована сучасна технологія МІМО: три всенаправлені антени забезпечують велику потужність, високу швидкість передачі даних, стабільність сигналу, та широку зону передачі сигналу. Можливість автоматичного вибору необхідних каналів та уникнення конфлікту між ними реалізована на основі використання технології ССА. Пристрій показує хорошу сумісність с мережевим обладнанням стандарту 11g та 11n. Окрім того, дана модель маршрутизатора має комплексну систему захисту, що надійно захищає користувача від потенційних Інтернет-загроз.

НАДІЙНІСТЬ В РОБОТІ

TP-Link TL-WR940N дає можливість користувачам в компаніях, офісах та вдома використовувати єдине Інтернет-з’єднання для виходу в мережу великої кількості комп’ютерів. Окрім легкої та швидкої процедури встановлення та налаштування, даний пристрій забезпечує пріоритет тим додаткам, котрі займають значну частину пропускної можливості каналу і є чутливим до потенційного переривання сигналу. Така поведінка забезпечує стабільну та безперервну роботу такого типу додатків.

ЦІКАВІ ДОДАТКОВІ ФУНКЦІЇ

Також дана модель маршрутизатора підтримує функцію встановлення з'єднання, оперативного управління доступом, функцію автоматичної ізоляції вірусів та функцію ведення журналу. Зручний інтерфейс та система налаштувань будуть простими та зручними в роботі для будь-якого користувача. Відмінні експлуатаційні характеристики роблять дану модель оптимальним вибором при створенні мережі. Ви можете купити маршрутизатор TP-Link TL-WR940N в інтернет-магазині "Мультимедіа", не хвилюючись про якість товару, правильність вибору, швидкість та якість обслуговування та доставки.

Характеристики
Основні
Тип
маршрутизатор Wi-Fi
Стандарт бездротового з'єднання
802.11 n, 802.11 b, 802.11 g
Наявність USB портів
відсутні
Комплектація
інструкція, диск з ПЗ, блок живлення, антени, маршрутизатор
Підключення WAN
Швидкість WAN
100 Мбіт/с
Кількість WAN-портів
1
Інтерфейс підключення до інтернет (WAN)
Fast Ethernet
Підключення LAN
Кількість LAN-портів
4
Швидкість LAN
100 Мбіт/с
Інтерфейс підключення до локальноі мережі (LAN)
Fast Ethernet
Бездротове з'єднання Wi-Fi
Частота роботи WiFi
2.4 ГГц
Швидкість WiFi
450 Мбіт/сек
Кількість антен
3
Тип антени
вбудована
Функції та можливості
Особливості
режим моста
Живлення
Напруга живлення
9 В
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Маршрутизатор (роутер) TP-Link TL-WR940N V6 1
Маршрутизатор (роутер) TP-Link TL-WR940N V6 1