з 09:00 до 21:00
Мишка Logitech M325 Silver бездротова
Мишка Logitech M325 Silver бездротова

Мишка Logitech M325 Silver бездротова

Код: 73094
Закінчився
Продано
Опис

Маленька, але потужна

Ця маленька портативна миша стане вам вірним помічником, куди б ви не йшли. Завдяки своїм розмірам модель M325 добре підійде користувачам з маленькими руками, наприклад дітям. Крім того, з нею буде зручно працювати на завантаженому робочому столі. Мікропрецизіонна технологія прокрутки з малим кроком і коліщатко з функцією нахилу дозволяють швидко і точно переміщатися по документам. Ця модель проста у використанні і сумісна практично з усіма операційними системами. Вона підключається за лічені секунди і здатна працювати до 18 місяців від однієї батареї.

Компактна конструкція для зручності роботи

Зручна конструкція цієї миші відповідає природній формі руки, тому працювати з нею можна тривалий час, не відчуваючи втоми. Бездротова миша M325 легко поміститься в сумку разом з ноутбуком - візьміть її з собою в дорогу або використовуйте вдома для шкільних занять. З цією моделлю можна працювати як правою, так і лівою рукою, а перемикання функцій кнопок здійснюється за допомогою програми Logitech Options.

Швидка прокрутка і точне відстеження

Завдяки прокручуванні з точним позиціонуванням і коліщатка з функцією нахилу ви зможете швидко і легко переглядати об'ємні сторінки, веб-сайти, документи, таблиці та зображення. Крім того, можна вибирати, які дії будуть виконуватися при нахилі коліщатка - горизонтальна прокрутка, перехід вперед і назад і інші (для налаштування необхідно встановити додаток Logitech Options).

Просте підключення за технологією Plug-and-Play

Просто вставте приймач в USB-порт комп'ютера або ноутбука - і можна відразу ж починати роботу. Приймач забезпечує надійне і стабільне підключення в радіусі до 10 метров. Крім того, до одного приймача можна легко підключити до шести сумісних периферійних пристроїв з підтримкою технології Logitech Unifying.

Сумісність з безліччю пристроїв

Модель M325 сумісна з більшістю операційних систем - Windows, macOS і Linux і, крім того, може використовуватися з Chromebook, що підтверджено сертифікатом Works With Chromebook.

Підвищена продуктивність

Купуйте мишу M325 до ноутбука і виконуйте максимальний обсяг роботи в найкоротші терміни. Згідно з нещодавно проведеним дослідженням продуктивність роботи користувачів ноутбуків, які надали перевагу цій миші сенсорної панелі, була на 50% вище, а виграш в швидкості склав 30%.

Якість, на яку можна покластися

Компанія Logitech по праву вважається провідним світовим виробником клавіатур і мишей. Всі її пристрої відрізняються високою якістю, і ця модель не стала винятком. Міцна і надійна, миша M325 може працювати до 18 місяців від однієї батареї. Вимикач живлення на корпусі і функція автоматичного переходу в сплячий режим допоможуть зберегти заряд на тривалий час.

Характеристики
Основні
Призначення
звичайні
Роздільна здатність
1000 dpi
Підключення
Тип підключення
бездротове
Інтерфейс
радіоінтерфейс
Живлення
1 х AA
Керування
Кількість кнопок
2
Тип сенсора
оптичний
Додаткові властивості
Ергономіка
для обох рук (симетричний дизайн)
Фізичні параметри
Габарити миші
57 x 95 x 39 мм
Колір
сірий
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Мишка Logitech M325 Silver бездротова
Мишка Logitech M325 Silver бездротова
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових