з 09:00 до 21:00
Накладні навушники Sony WH-1000XM4 Black (WH1000XM4B)
Накладні навушники Sony WH-1000XM4 Black (WH1000XM4B)
10 299
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ SONY WH-1000XM4 BLACK (WH1000XM4B) 0
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ SONY WH-1000XM4 BLACK (WH1000XM4B) 1
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ SONY WH-1000XM4 BLACK (WH1000XM4B) 2
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ SONY WH-1000XM4 BLACK (WH1000XM4B) 3
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ SONY WH-1000XM4 BLACK (WH1000XM4B) 4
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ SONY WH-1000XM4 BLACK (WH1000XM4B) 5
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ SONY WH-1000XM4 BLACK (WH1000XM4B) 6
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ SONY WH-1000XM4 BLACK (WH1000XM4B) 7
НАКЛАДНІ НАВУШНИКИ SONY WH-1000XM4 BLACK (WH1000XM4B) 8
Накладні навушники Sony WH-1000XM4 Black (WH1000XM4B) 9

Накладні навушники Sony WH-1000XM4 Black (WH1000XM4B)

Код: 699348
В наявності
11 499 грн
10 299 грн
Обраний колір: Black

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Досконалість звуку в Sony WH-1000XM4


Створіть для себе ідеальну звукову атмосферу будь-де і в будь-який час дня чи ночі. Нова гарнітура Sony WH-1000XM4 спеціально створена для цієї мети та зможе використовуватися як в дорозі, так і в домашніх умовах. Вона забезпечує ідеальну якість звучання, повноцінне бездротове використання з підтримкою цілого ряду сучасних технологій, чудову ергономіку та автономність. А неповторний дизайн навушників гарантує вам постійне перебування у центрі уваги.

Придушення шумів


Концепцію якісного звучання інженерам компанії Sony вдалося реалізувати навіть за різних сценаріїв використання гарнітури WH-1000XM4. Ви можете їхати в транспорті, йти вулицею, сидіти в галасливому офісі або перебувати в затишному кріслі будинку і скрізь отримувати однаково чудовий звук у навушниках. Цього результату вдалося досягти за допомогою адаптивної системи шумоподавлення. Тепер ви можете насолодитися кожною нотою улюбленої композиції попри місце та час її прослуховування.

Унікальна технологічність Sony WH-1000XM4


За допомогою вбудованих чотирьох мікрофонів, навушники Sony WH-1000XM4 здійснюють ідеальний аудіомоніторинг навколишнього простору. Вся отримана інформація передається на унікальний HD-процесор QN, який здійснює ефективне шумозаглушення. Аналізуючи шуми з частотою до 700 разів на секунду, система шумоподавлення здатна ідеально точно підлаштовувати звуки, що відтворюються під навколишні шуми.

Адаптація до використання у літаку


Частина функцій шумозаглушення спрямована на ідеальну адаптацію гарнітури Sony WH-1000XM4. Навушники найкраще підлаштовуються під перепади тиску, що відбуваються в літаку під час польоту, і оптимізують звучання з урахуванням цього значення. Ви навіть можете індивідуально налаштувати звучання навушників, відзначивши наявність окулярів на обличчі, розмір голови та тип стрижки. Всі ці налаштування допоможуть створити саме під ваші потреби найкращий тандем звуку та придушення шумів.

Чути лише важливе в Sony WH-1000XM4


Кожен майбутній власник Sony WH-1000XM4 зможе зробити тонке налаштування гарнітури, щоб визначити які навколишні шуми йому необхідно чути, а які краще фільтрувати. Таким чином, за допомогою мобільного додатка Headphones Connect ви зможете відрегулювати інтенсивність фільтрації та частотний діапазон, який вам потрібно чути.

Повністю без дротів


Навушники Sony WH-1000XM4 цілком заслужено можна назвати повністю бездротовими. Їх конструкція передбачає оголів'я, що знімає навантаження з вух і фіксує кожен динамік, але при цьому відкрите провідне з'єднання відсутнє. Замість проводів гарнітура використовує бездротове з'єднання через Bluetooth 5.0 з додатковим кодеком LDAC. Це рішення забезпечує навушники швидкісним з'єднанням з будь-яким сумісним джерелом звуку.

Фантастична якість звучання Sony WH-1000XM4


Відтворення звуку HD-якості, що підтримується, забезпечується за допомогою 40-мм випромінювачів, а також завдяки передовому конструктиву кожного динаміка. Завдяки цим особливостям навушники можуть відтворювати звуки аж до частоти 40 кГц і доповнювати їх потужними басами.

Інтелектуальна робота з файлами


За допомогою системи DSEE Extreme здійснюється покращення звуку навіть у стислих аудіофайлах. Використовуваний штучний інтелект Edge-AI застосовує найкращі алгоритми для розпізнавання кожного інструмента чи голосу на аудіодоріжці та відновлення його вихідної якості.

Smart Listening у Sony WH-1000XM4


Найширші можливості гарнітури Sony WH-1000XM4 здатні дивувати та захоплювати. Щоб призупинити відтворення музики, достатньо почати розмовляти – функція Speak-to-Chat розпізнає ваш голос і поставить трек на паузу. Також інтелектуально навушники поведуться, коли ви їх знімаєте або одягаєте - вони автоматично можуть розпізнавати своє становище і починають працювати, як тільки виявляться на голові.

Адаптація під навколишнє середовище


Переміщаючись у будь-якому транспорті, створюється особливий вид шуму, який гулом заповнює весь замкнутий простір. Навушники Sony WH-1000XM4, ціна яких їм підходить, здатні усувати ці шуми та стабілізувати будь-які перепади тиску при переміщенні в метро чи літаку, щоб звучання завжди залишалося на найвищому рівні.

Контролює важливі звуки на вулиці в Sony WH-1000XM4


Прогулянка вулицею або щоденний маршрут можуть бути одночасно приємні та багаті на різноманітні шуми. Гарнітура Sony WH-1000XM4 не тільки здатна блокувати більшість з них, дозволяючи насолоджуватися музикою або розмовляти телефоном через неї, а й пропускає важливі звуки. Наприклад, ви завжди почуєте сигнал автомобіля, який попереджає вас про своє наближення або направлене до вас питання чи попередження перехожого.

Почуєте кожне оголошення


Навушники Sony WH-1000XM4 також чудово підходять і для вокзалів, аеропортів або будь-яких інших приміщень, де доводиться перебувати в очікуванні вашого транспортного засобу. Вони виявляють оголошення диспетчерів у величезному потоці звуків і пропускають їх через систему шумоподавлення, щоб ви знали про зміни у розкладі.

Прив'язка до локації особливостей роботи Sony WH-1000XM4


Гарнітура Sony WH-1000XM4 зчитує дані розташування, які здатні дати їй ваш смартфон і запам'ятовує найкращі для вас налаштування в кожному звичному місці. Робоче місце, будинок, улюблене кафе або спортзал завжди матимуть свої неповторні та постійно якісні налаштування звучання для гарнітури.

Найпростіша робота з гарнітурою


Чарівність використання навушників Sony WH-1000XM4 полягає у простоті роботи з усіма основними функціями. Так, наприклад, для призупинення їх роботи вам достатньо зняти навушники з вух - вони відключаться і чекатимуть повернення у вихідне місце.

Відновлюйте гарнітуру простим рухом, надівши їх на голову.

Чути світ навколо


Шумопридушення, особливо якісне, як у Sony WH-1000XM4, має і свої особливості - воно блокує всі звуки, що не належать до контенту, що прошаровується. Однак, якщо ви бачите, що вас звуть, достатньо лише прикласти руку до навушника і ви зможете повноцінно поспілкуватися.

М'які амбушури в Sony WH-1000XM4


Особлива увага при створенні гарнітури Sony WH-1000XM4 була приділена комфорту її використання. Застосовані суперм'які амбушури, які повністю повторять форму голови та не тиснуть навіть при тривалому використанні.

До 30 годин використання


Вбудований акумулятор у навушниках Sony WH-1000XM4, пропонує власнику до 30 годин безперервного використання. Цього буде достатньо для міжконтинентального перельоту з кількома пересадками або, наприклад, цілого вікенду, далеко від зарядного пристрою. Якщо ваш відпочинок триватиме довше, то швидка підзарядка може додати до 5 годин роботи гарнітурі всього за 10 хвилин.

Голосовий помічник Sony WH-1000XM4


Використання віртуальних голосових помічників значно спрощує роботу з гарнітурою. Ви зможете здійснювати безліч операцій не витягаючи смартфон, а лише спілкуючись із вашим звичним помічником.

Класичні Hands-free


Спілкування телефоном з'являється у новій, найвищій якості, яка стає доступною при використанні бездротової гарнітури Sony WH-1000XM4.

Різноманітність способів керування Sony WH-1000XM4


За допомогою лише одного пальця руки ви зможете робити безліч маніпуляцій із гарнітурою Sony WH-1000XM4. Знижувати або підвищувати гучність, перемикати треки, скидати дзвінки або відповідати на них.

Широкі можливості мобільного додатка


За допомогою фірмового мобільного додатка Sony Headphones Connect робота з гарнітурою стане набагато функціональнішою. Користувачеві пропонуються гнучкі способи налаштування безлічі особливостей відтворення та роботи вбудованих систем пристрою.

Легко зберігати Sony WH-1000XM4


Складайте навушники Sony WH-1000XM4 швидким рухом, і вони перетворяться на компактний аксесуар, що міститься в будь-яку сумку, рюкзак або портфель.

Чохол для транспортування


Щоразу, вирушаючи у подорож, візьміть із собою гарнітуру Sony WH-1000XM4, купити в Україні яку ви зможете у Comfy, складену у фірмовий чохол. Він захистить її від будь-яких пошкоджень і в нього помістяться всі необхідні дроти для підзарядки.

Технологія об'ємного звуку Sony WH-1000XM4


За допомогою технології 360 Reality Audio досягаються покращення просторової глибини звуку. Таким чином ви будете чути вражаючу музику весь час, поки з вами поруч Sony WH-1000XM4.

Характеристики
Підключення
Спосіб підключення
комбінований
Інтерфейс під'єднання
3.5 мм (Mini-Jack), Bluetooth
Версія Bluetooth
5.0
Комплектація
аудіокабель, кейс, кабель USB
Конструкція
Тип
накладні навушники
Діаметр динаміків
40 мм
Чашки
круглі
Тип кріплення
верхня дужка
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Тип мікрофона
всеспрямований
Конструкція мікрофона
вбудований в корпус
Шумозаглушення мікрофона
із шумозаглушенням мікрофона
Звук
Тип акустичного оформлення
закриті
Мінімальна відтворювана частота
4 Гц
Максимальна відтворювана частота
40000 Гц
Чутливість навушників
105 дБ
Опір
47 Ом
Активне шумопоглинання
з активним шумопоглинанням
Живлення та автономність
Тип живлення
акумулятор
Час роботи від акумулятора
до 30 год
Аудіокабель
Довжина аудіокабелю
1.2 м
Форма штекера
L-подібний
Фізичні параметри
Колір
чорний
Вага
255 г
Матеріал амбушюр
шкірозамінник
Матеріал навушників
пластик
Додаткові властивості
Призначення
для неї, для нього, іміджеві
Оснащення
складаний корпус
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Накладні навушники Sony WH-1000XM4 Black (WH1000XM4B)
Накладні навушники Sony WH-1000XM4 Black (WH1000XM4B)
11 499 грн 10 299 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових