з 09:00 до 21:00

Вакуумні пакувальники та аксесуари

- 600 ₴
- 500 ₴
- 1000 ₴
- 500 ₴

Для того, щоб зберігати продукти правильно та отримувати від свіжої їжі максимум користі і смаку, можна скористатись функціоналом сучасного приладу – вакуумного пакувальника. Це відносно новий вид побутової техніки, адже донедавна вакууматори використовували лише на виробництвах або професійних кухнях. Сьогодні цей корисний помічник доступний і для звичайного побуту.

Що таке вакууматор і навіщо він потрібен?

Побутовий вакууматор використовують для герметичного пакування харчових продуктів у спеціальні пакети. 

Такий спосіб зберігання подовжує свіжість їжі, запобігає змішуванню запахів у холодильнику, дозволяє якісно зберігати спеції, чай, каву тощо.

Типи вакууматорів

  • Класичний вакууматор – пристрій, що працює від електроживлення та складається з насоса, вакуумної камери, нагрівального елемента для герметичного запаювання пакетів, панелі управління;
  • Ручний вакууматор – це звичайний ручний насос, який не потребує підключення до електромережі та працює механічно. З одного боку, це зручно й економно. Проте для цієї моделі не підходять стандартні пакети, вона не оснащена нагрівальним елементом для запаювання. Вдало підходить такий вакууматор для відкачування повітря з пляшок і банок;
  • Вакууматор на батарейках – портативний пристрій, який зручно використовувати на риболовлі чи полюванні. Але для нього також потрібні пакети зі спеціальним клапаном-отвором;
  • Вбудований вакууматор – побутовий прилад, ергономічно підлаштований до кухонних меблів. Він гармонійно доповнює інтер’єр і завжди “під руками”, проте може мати високу ціну, порівняно з портативними моделями.

Необхідні функції

Вакуумне упакування виконує декілька важливих функцій:

  1. Захист від бактерій, грибків і мікробів. У свіжих продуктах плідно можуть розмножуватись перелічені мікроорганізми і своєю життєдіяльністю псувати вигляд, запах, смак та інші харчові якості їжі. Кисень активно сприяє цьому процесу, тому вакуумне середовище – відмінне рішення для збільшення тривалості свіжості продуктів.
  2. Правильне заморожування. Іноді продукти можути перемерзати в морозильній камері чи заморожуватись нерівномірно. Запобігти таким незручностям може вауумна упаковка. Цей спосіб дозволяє заморожувати їжу, зберігаючи її структуру, колір та інші властивості.
  3. Збереження запаху. Вакуумні пакети втримують аромат свого вмісту. Тому їх ефективно застосовують для зберігання кави, чаю, спецій і приправ.
  4. Компактне розташування продуктів у холодильнику. Вакуумні упаковки часто застосовують замість звичайних харчових контейнерів. Пакети дозволяють розділяти їжу порційно, щоб не відкривати весь контейнер та не перепаковувати вміст. Зручно у таких упаковках брати їжу на роботу, у похід чи на пікнік. Адже герметичне пакування запобігає витіканню вмісту; займає небагато місця в сумці та тривалий час не псується і не потребує зберігання в холодильнику.
  5. Ідеальне маринування. Вакуум дозволяє замаринувати м‘ясо менш, ніж за півгодини.
  6. Захист від вологи і пилу. Іноді вакуумні пакети використовують нестандартно, упаковуючи в них не лише продукти, а й побутові речі: телефон, документи. Це надійний метод захистити їх від випадкового потрапляння вологи.

Найкращі ціни на вакуумні пакувальники

Наш інтернет магазин пропонує різні види вакууматорів за привабливою ціною від 1770 грн. А менеджери МТА детально проконсультують і допоможуть обрати додаткові аксесуари і герметичні пакети для цього пристрою.


10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових